Neler Yeni

Ankara İtopya son durum

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Gidip röpörtaj yapasım var şu an 😂 hep birlikte gaz yağı alamadıhh diye de bağırırız belki 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Yavuz
Instagram
instagram.com/burakkyvzz
Dostum insanlar özel bir pc için sıraya giriyor iPhone için 1 haftadan kuyruğa giren var onların Ülkedeki Rezillik dediklerini görmedim.

Hocam senin pc bilgin benden fazladır ona bir şey diyemem ancak özel dediğin 3050 maks 2 sene götürür diye düşünüyorum çünkü yeni çıkacak oyunların boyutu vs 4000 serisine göre düzenlenir ve 3050 de o kadar yüksek fps alacaklarını pek sanmam. RTX 4000 sırası olsaydı tabii ki ben de gider kuyruğuna girerdim. Ben sadece maks 3-4k olması gereken kartın fiyatının bu kadar yüksek olmasından dolayı rezillik dedim senin uygun fiyata toplamana değil

DeH$et

80+ Silver
Adamlar kayseriden araba kiralayıp ankaraya gitmisler. Bide bunun dönüşü var. Gidip normal fiyata sistem alsalarmis daha iyi olmaz mıydı hem uğraşmamış Olurlardi
Mesaj otomatik birleştirildi:

3050 maks 2 sene götürür diye düşünüyorum
Yanlış düşünüyorsunuz hocam. AAA oyunları en yüksek grafiklerde ve uzun süre oynasanız bile 2 seneden fazla götürür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Yavuz
Instagram
instagram.com/burakkyvzz
Adamlar kayseriden araba kiralayıp ankaraya gitmisler. Bide bunun dönüşü var. Gidip normal fiyata sistem alsalarmis daha iyi olmaz mıydı hem uğraşmamış Olurlardi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış düşünüyorsunuz hocam. AAA oyunları en yüksek grafiklerde ve uzun süre oynasanız bile 2 seneden fazla götürür.
hocam yeni çıkacak oyunların grafikleri de 4080 lere uygun olur diye düşündüm o yüzden dedim benim fikrim bu. 2 sene sonra çıkacak oyunları tahmin etmek kolay değil tabii ama ben bir 30xx kartın 20xx den düşük performans vermesini çok saçma buluyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Böyleleri muhtemelen eğlencesine yapıyorlardır diğer türlü akıl mantık işi değil :D
Zaten ettiği masraf vs ile gidip 6600xt'li sistem toplar çok rahat yakıt olmuş 20TL .

Kayseri-Ankara 350 KM git gel oldu 700

10L yaksa araba 100 km'ye 70 litre yakıt 1400 TL ,araba kiralamışlar diyorsun oradan da yaz 300 e bunlar taşla da beslenmiyor git gel derken 3-5 biri yediler içtiler derken masraf 1800-1900TL .

Eğlencesine değilse durum baya vahim .

Top Bottom