🔥İndirim Son 15 Saat! Trendyol Plus İndirimi %20

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
forumlarda çok konuşulan trendyol indiriminin son 15 saati olarak bildirim geldi. Yarın 11:00 bitiyor yani. Alacak arkadaşlar elini çabuk tutsun derim.
başka markalarda da %5 'e kadar indirim var gibi görüyorum. bi kurcalamakta fayda var.

1752773675494.webp

Laptop alacağım beyler 4060 ve üstü 30bin bandında ne önerirsiniz?
Kart - banka kombosu dahil
HP laptoplarda HP voucher para iadesi vardı? Başka hangi firmada var Asus ta mi vardı?

konudaki laptopun ram 120 dereceye çıkıyor
Onu bende gördüm ama kullanan başka arkadaşlarda yorumu göremedim. Varsa birisi yeşillendirsin lütfen.

Yani arada kaynayan tek bir ramden kaynaklı problem olabilir.

forumlarda çok konuşulan trendyol indiriminin son 15 saati olarak bildirim geldi. Yarın 11:00 bitiyor yani. Alacak arkadaşlar elini çabuk tutsun derim.
başka markalarda da %5 'e kadar indirim var gibi görüyorum. bi kurcalamakta fayda var.

Alıntıyı görüntüle
reis 1tlye %20 indirm sadece casper da mı var? laptop alacağım ama kampanyayı bulamadım. sepete casper haric laptop atıyrum olmuyor.

26322.webp
casper in ömür boyu ücretsiz perf. Bakımı yalanmış arkadaşlar.

konudaki laptopun ram 120 dereceye çıkıyor
O videodaki bilgisayarın raminde bir problem var sorun kronik değil. Aynı cihazı aldım ram de aynı model tek modül 32 gb fakat böyle bir sorun bulunmuyor hwmonitör ile yarım saat takip ettim. Cihaz gayet iyi vr gayet memnunum 4060 fiyatına 5060'lı cihaz bu satten sonra 50 binin altına ara ki bulasın. Üstelik 43400 liraya geldi ekstra kupon ve qnb puanı ile peşin fiyatına 9 taksit de cabası.

Geri