Sahibinden param güvende ile ekran kartı aldım. Bozuktu iade verdim ama adam ekran kartını ben bozmusum gibi yasal işlem başlattığını soyluyor sahibinden...
Sahibinden ile uğraşmak istemiyorum elden bir Sapphire pulse rx570 4gb itx alacağım kasamda itx daha iyi olur diye düşünüyorum. Şöyle bir şey var kartın...
maşallah. Hocam dediğim gibi ilandaki resimdeki vidalar falan benim kartımda yok ve attıgı resimdeki cok temiz ve 65 dereceyi gecmeyen bir karttı bende...
video atıyor ama video ne zamanın , tarih göstersin tarihe çok dikkat edin.
belki 1 ay önce çekti ama kart bozulalı 2 hafta oldu , belkide sıkıntısı yoktu...
o zaman içimi rahat tutabilirim ya hatta kandırmaya calıstığına dairde kanıtım var başını fena yakarım. Kartın durumunu soyledim bana dediki sen once parayı...
evet kart tamamen anlattıgım gibi bozuk ve vidaları eksik olduguna dair kanıtlarım var bana attıgı resimdeki kartta her şey tamamdı 65 derece geçmiyordu bana...
param guvende ile aldım ama tip biridi bana cevap vermiyor eğer kart bendeyken boyle degildi gibi bir hile yaparsa diye korkuyorum mal gibi açarken video...
yani kartı acarken video cekmedim ama testlerini yaparken ve resimdeki gibi vidaları olmaması gibi detayların kanıtları elimde var. Aynı şekil iadeye...