ahmetxmorgan isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ekran Kartı İade Sorunu ve Yasal İşlem Tehdidi

kartın paketi acarken yok test ederken var lutfen size ulasabilecegim bir iletisim adresiniz varmı
  2. A

Ekran Kartı İade Sorunu ve Yasal İşlem Tehdidi

Sahibinden param güvende ile ekran kartı aldım. Bozuktu iade verdim ama adam ekran kartını ben bozmusum gibi yasal işlem başlattığını soyluyor sahibinden hesabımda bloke olmuş ne yapacağım kimlik dogrulama yapamıyorum yaşım 18den küçük. Bana bildirim gelmedi yasal işlem başlattığına dair ne...
  3. A

Bu kartı alacağım ne düşünüyorsunuz?

Sahibinden ile uğraşmak istemiyorum elden bir Sapphire pulse rx570 4gb itx alacağım kasamda itx daha iyi olur diye düşünüyorum. Şöyle bir şey var kartın fanı değişmiş gigabyte diye bir markayla. Sizce bu sorun olurmu? Bana furmark testi atacak değerler ne durumda olmalı ona göre alacagım
  4. A

Kart aşırı ısınıyor neden olabilir?

teşekkür ederim bilgi için 😇👍
  5. A

inşallah sizlerden anladığım para bana her turlu yatacak satıcının itirazı varsa bana sadece dava acabilir baska hakkı yok. O zaman benim korkacak birşeyimde yoktur inşallah ilginiz icin tesekkur ederim
  6. A

maşallah. Hocam dediğim gibi ilandaki resimdeki vidalar falan benim kartımda yok ve attıgı resimdeki cok temiz ve 65 dereceyi gecmeyen bir karttı bende bunlar yoktu resimleri elimde var zaten tarihi iphone kaydediyor ne zaman cekildi diye
  7. A

14 yasında cocuk ya param yatsın bana baska bir şey istemiyorum
  8. A

o zaman içimi rahat tutabilirim ya hatta kandırmaya calıstığına dairde kanıtım var başını fena yakarım. Kartın durumunu soyledim bana dediki sen once parayı onayla hesabıma gelsin sonra iade istersin diye ben Allahtan kanmadım
  9. A

evet kart tamamen anlattıgım gibi bozuk ve vidaları eksik olduguna dair kanıtlarım var bana attıgı resimdeki kartta her şey tamamdı 65 derece geçmiyordu bana gelen 2dk dayanmıyor vidaları yok
  10. A

param guvende ile aldım ama tip biridi bana cevap vermiyor eğer kart bendeyken boyle degildi gibi bir hile yaparsa diye korkuyorum mal gibi açarken video cekmedim kartı ama sorunlarıyla ilgili tüm goruntulerim videolarım var iadeyede verdim ama eğer kartın ondayken düzgün oldugunu kanıtlarsa...
  11. A

yani kartı acarken video cekmedim ama testlerini yaparken ve resimdeki gibi vidaları olmaması gibi detayların kanıtları elimde var. Aynı şekil iadeye vermeden önce seri numarasını falan çektim. ilanda sorunsuz yazıyordu ama kart sorunlu bunlar yeterli olmazmı
  12. A

bilmiyorum sahibindenden ikinci el aldım elime aldıgımda boyleydi ben iadeye gonderdim ama kötü ihtimalleri hesaplıyorum eğer bana geri dönerse kart ne gibi cozum bulabilirim diye. Yani tamirlik durum olacagını sanmıyorum cunku kart soğutma haric isini iyi yapıyor performansı guzel ama işte...
  13. A

Asus rx570 oc ekran kartı var. Kart furmarkta 2dakika sonra goruntu vermeyi kesip sadece en yüksek yükte fan çalıştırmaya başlıyor. Bir fanının vidaları yok ve sürtüyor ama dönüyor zaten aşırı ses yapıyor. Yani 61 fps veriyor bu iyi bir değer ama soğutmuyor bir türlü normal yükte kapanmıyor ama...
  14. A

Bu kartım iade edilir değil mi?

umarım dediğin gibi olur. Yani kargo hasarı olsa vidalar nasıl çıkacak fan kırılsa anlayacağımda vidalar çıkmış falan başka kart gondermiş belli
  15. A

Bu kartım iade edilir değil mi?

Sahibindenden ikinci el param güvende ile ekran kartı aldım. Bana sorunsuz dedi kart elime geldi. Bir fanı sorunluydu vidaları yoktu ve kart furmarkta 2 dakikada dayanamayıp kapanıyordu. Ben iadeyi verdim ama adamın ne tip biri olduğu belli. Bir şekilde İade iptal olma gibi bir ihtimal varmı...
Geri