Meto155
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 570
Yüksek olması lazım hocam extreme değilforza da hangi ayarlar acik extremm
Yüksek olması lazım hocam extreme değilforza da hangi ayarlar acik extremm
tamamdir bi inceleyelim degerleri diger oyinlarda nasil ayarlar rainboqda meselaYüksek olması lazım hocam extreme değil
Rainbowda yüksek-çok yüksek arasıtamamdir bi inceleyelim degerleri diger oyinlarda nasil ayarlar rainboqda mesela
hee iyi sagolasin bi bakayim benRainbowda yüksek-çok yüksek arası
4060 ile aynı cihaz hocam.4060 fiyatına 5060, biraz garip değil mi.
Hocam bu soğutmayı sadece Excalibur kullanmıyor. Ama bence de yetersiz, bu soğutma sistemini 75W limitlenmiş gpu ile gelen laptoplarda kullanılıyordu G870 onların OC versiyonu gibi düşünün. Ben sorun yaşamadım.Excalibur G870'in Üstün Soğutması (!)
Alıntıyı görüntüle
Ya hocam sizin işiniz gücünüz yok mu her Casper konusuna gelmişsiniz ? Ben kullanıyorum diye giriyorum yardımcı olmak için siz gömmek için konuya geliyorsunuz.hee iyi sagolasin bi bakayim ben
bende kullaniyorum hocam bilmeden yorum yapmayin 1 sene kullanmisisniz ovusunuz saka gibisiniz4060 ile aynı cihaz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu soğutmayı sadece Excalibur kullanmıyor. Ama bence de yetersiz, bu soğutma sistemini 75W limitlenmiş gpu ile gelen laptoplarda kullanılıyordu G870 onların OC versiyonu gibi düşünün. Ben sorun yaşamadım.
Ya hocam sizin işiniz gücünüz yok mu her Casper konusuna gelmişsiniz ? Ben kullanıyorum diye giriyorum yardımcı olmak için siz gömmek için konuya geliyorsunuz.
1 sene değil ben 2023 yılında aldım cihazı. Sizin kullandığınız G770 olması lazım benim modelimle alakası yok markanın aynı olması hariç.1 sene kullanmisisniz
Kullandığım modeli bana öğreteceksen bekliyorum.Bilmeden yorum yapmayin
Asla övmem, objektif değerlendirmeye çalışırım.ovusunuz saka gibisiniz
g770 4 sene ve 1.5 sene civari g870 kullandim 2side beleş ver kullanmam bidaha bir laptoptan elektrik carpiyorsa yada 3. günündne yanık kokusuyla soket yaniyorsa isim olmaz1 sene değil ben 2023 yılında aldım cihazı. Sizin kullandığınız G770 olması lazım benim modelimle alakası yok markanın aynı olması hariç.
Kullandığım modeli bana öğreteceksen bekliyorum.
Asla övmem, objektif değerlendirmeye çalışırım.
Bana beleş verirsen alamayana veririm, ihtiyacı olup alamayan çok, 10 15K'dan fazla bütçesi çıkamayanlar var. Çok zenginsin sanırım.2side beleş ver kullanmam
Hocam G770 kullandığınızı görmüştüm bir yerde ondan G770 kullandığınızı biliyordum.g770 4 sene ve
Eee sonra ne oldu sattınız mı ?1.5 sene civari g870 kullandim
Kusurlu ürün vermişler bence ben mi şanslıyım da bana kusursuz geldi o zaman ?bir laptoptan elektrik carpiyorsa yada 3. günündne yanık kokusuyla soket yaniyorsa isim olmaz
teknoloji şans işidir bu doğru fakat g870 te bu şans orani feci dusuk 10 uretimden 8 i sorunlu nerdeyse diger firmalar böyle degilBana beleş verirsen alamayana veririm, ihtiyacı olup alamayan çok, 10 15K'dan fazla bütçesi çıkamayanlar var. Çok zenginsin sanırım.
Hocam G770 kullandığınızı görmüştüm bir yerde ondan G770 kullandığınızı biliyordum.
Eee sonra ne oldu sattınız mı ?
Kusurlu ürün vermişler bence ben mi şanslıyım da bana kusursuz geldi o zaman ?
zenginlikle alakasi yok taksit yapar 3 k fazla verir alir bunun mantigi yokBana beleş verirsen alamayana veririm, ihtiyacı olup alamayan çok, 10 15K'dan fazla bütçesi çıkamayanlar var. Çok zenginsin sanırım.
Hocam G770 kullandığınızı görmüştüm bir yerde ondan G770 kullandığınızı biliyordum.
Eee sonra ne oldu sattınız mı ?
Kusurlu ürün vermişler bence ben mi şanslıyım da bana kusursuz geldi o zaman ?
G870'i çöpe mi attınız ne yaptınız onu anlamadım şimdi. Sorum havada kaldıktan sonra verdiğin bilgilerin değeri ne ? Kullanıyor musunuz hala yoksa.teknoloji şans işidir bu doğru fakat g870 te bu şans orani feci dusuk 10 uretimden 8 i sorunlu nerdeyse diger firmalar böyle degil
zenginlikle alakasi yok taksit yapar 3 k fazla verir alir bunun mantigi yok
size soyle diyim ornek veriyim casper 5060 40 k
diyelim
4060 asus msi erazer da 45 k olsun
4050 asus msi erazer 40 k olsun
butce cikiyosa 4060
cikmazsa 4050 bile alinir casper alinmaz kumar oynamak casper almak
Aga bende o şans yok bir kere ikincisi uygun fiyata aldım zaten sorunlu çıksa da şikayet etme hakkım pek yoktu.teknoloji şans işidir bu doğru fakat g870 te bu şans orani feci dusuk 10 uretimden 8 i sorunlu nerdeyse diger firmalar böyle degil
Sen ver bana fazlasını ben G870'i 4060 olanı satıp 5060'a yükseltiyim.zenginlikle alakasi yok taksit yapar 3 k fazla verir alir bunun mantigi yok
Hocam pazar alışverişine giden ve liste yapan dayılar gibi yazmışsınız. Benim aldığım modelde 10K fark vardı hocam.size soyle diyim ornek veriyim casper 5060 40 k
diyelim
4060 asus msi erazer da 45 k olsun
4050 asus msi erazer 40 k olsun
butce cikiyosa 4060
cikmazsa 4050 bile alinir casper alinmaz kumar oynamak casper almak
Reis duygularıma tercüman olmuşsun. Helal olsun yani. Şu cihaza MSI vs. olsa logosunda, control center yerine de onun yazılımı olsa bence de ballandıra ballandıra anlatılırdı anlatılmasa da bu kadar rahat gömemezlerdi. Sırf Casper almamak için MSI thin gf63 alan forum moderatörleri vs. gördükten sonra forumların neden böyle olduğu belli oluyor.Eskiden forumlar daha gerçek bilginin daha gerçek deneyimlerin daha samimi yorumların paylaşıldığı yerlerdi. Şimdi ya 12 yaşındaki bilgisiz ergenlerin ya da 60 yaşındaki huysuz ihtiyarların rastgele yorumlar paylaştığı yer haline gelmiş hissi veriyor. Konulardaki yorumların yüzde doksanı yanlış. Adı üstünde bilgi değil yorum ve manasız. Adam tecrübe ettiği ürün bu model değil ama vuruyor da vuruyor. Clio almış sorun yaşamış reno alınmaz diyor. Her modelin birbirinden farklı olduğunu hiç hesaba katmadan. O göklere çıkarttığınız msi lenovo bilmemne markaların hangi modellerinde kimler ne sorunlar yaşamış hiç görmezden gelircesine göklere çıkartıyor. Bu bilgisayarın önüne msi kendi logosunu koysun satışa çıkartsın varya, net söylüyorum göklere çıkartırlardı vay bee ne cihaz yapmış diye. Bu bilgisayarın 32gb Ramli modeli nana 43400 liraya geldi ve o kadar memnunum ki emin olun 53 bine almış olsaydım yine kendimi şanslı ve memnum hissederdim aynı şekilde. Ama 55 olsaydı fiyatı gider gamegaraj slayer 5060 modelini alırdım 7-8 daha koyup. Diğer markaların 70 civarı fiyatlandırdıkları aynı ekran kartlı modellerine hiç girmiyorum bahsetmek istemiyorum. Öyle bilmeden araştırmadan tecrübe etmeden "ısınıyor yeaa kespır almam ben sokmam evime yeaa" deyip sıyrılan tayfa kimsenin kafasını karıştırmasın, bu kadar kafası karışan da gitsin 70 e msi asus bilmemne alsın kazıklanınca kendini mutlu hissediyorsa.