❌İndirim Bitti! CASPER Excalibur G870 -> 5060 - 13620H - 16 GB 500 GB -> 42399 TL / 16 GB 1 TB -> 43199 TL

4060 fiyatına 5060, biraz garip değil mi :D.
4060 ile aynı cihaz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Excalibur G870'in Üstün Soğutması (!)
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu soğutmayı sadece Excalibur kullanmıyor. Ama bence de yetersiz, bu soğutma sistemini 75W limitlenmiş gpu ile gelen laptoplarda kullanılıyordu G870 onların OC versiyonu gibi düşünün. Ben sorun yaşamadım.

hee iyi sagolasin bi bakayim ben
Ya hocam sizin işiniz gücünüz yok mu her Casper konusuna gelmişsiniz ? Ben kullanıyorum diye giriyorum yardımcı olmak için siz gömmek için konuya geliyorsunuz.

4060 ile aynı cihaz hocam.

Hocam bu soğutmayı sadece Excalibur kullanmıyor. Ama bence de yetersiz, bu soğutma sistemini 75W limitlenmiş gpu ile gelen laptoplarda kullanılıyordu G870 onların OC versiyonu gibi düşünün. Ben sorun yaşamadım.

Ya hocam sizin işiniz gücünüz yok mu her Casper konusuna gelmişsiniz ? Ben kullanıyorum diye giriyorum yardımcı olmak için siz gömmek için konuya geliyorsunuz.
bende kullaniyorum hocam bilmeden yorum yapmayin 1 sene kullanmisisniz ovusunuz saka gibisiniz

1 sene kullanmisisniz
1 sene değil ben 2023 yılında aldım cihazı. Sizin kullandığınız G770 olması lazım benim modelimle alakası yok markanın aynı olması hariç.

Bilmeden yorum yapmayin
Kullandığım modeli bana öğreteceksen bekliyorum.

ovusunuz saka gibisiniz
Asla övmem, objektif değerlendirmeye çalışırım.

1 sene değil ben 2023 yılında aldım cihazı. Sizin kullandığınız G770 olması lazım benim modelimle alakası yok markanın aynı olması hariç.

Kullandığım modeli bana öğreteceksen bekliyorum.

Asla övmem, objektif değerlendirmeye çalışırım.
g770 4 sene ve 1.5 sene civari g870 kullandim 2side beleş ver kullanmam bidaha bir laptoptan elektrik carpiyorsa yada 3. günündne yanık kokusuyla soket yaniyorsa isim olmaz

2side beleş ver kullanmam
Bana beleş verirsen alamayana veririm, ihtiyacı olup alamayan çok, 10 15K'dan fazla bütçesi çıkamayanlar var. Çok zenginsin sanırım.
Hocam G770 kullandığınızı görmüştüm bir yerde ondan G770 kullandığınızı biliyordum.
1.5 sene civari g870 kullandim
Eee sonra ne oldu sattınız mı ?
bir laptoptan elektrik carpiyorsa yada 3. günündne yanık kokusuyla soket yaniyorsa isim olmaz
Kusurlu ürün vermişler bence ben mi şanslıyım da bana kusursuz geldi o zaman ?

Bana beleş verirsen alamayana veririm, ihtiyacı olup alamayan çok, 10 15K'dan fazla bütçesi çıkamayanlar var. Çok zenginsin sanırım.

Hocam G770 kullandığınızı görmüştüm bir yerde ondan G770 kullandığınızı biliyordum.

teknoloji şans işidir bu doğru fakat g870 te bu şans orani feci dusuk 10 uretimden 8 i sorunlu nerdeyse diger firmalar böyle degil

zenginlikle alakasi yok taksit yapar 3 k fazla verir alir bunun mantigi yok

size soyle diyim ornek veriyim casper 5060 40 k
diyelim
4060 asus msi erazer da 45 k olsun
4050 asus msi erazer 40 k olsun
butce cikiyosa 4060
cikmazsa 4050 bile alinir casper alinmaz kumar oynamak casper almak

teknoloji şans işidir bu doğru fakat g870 te bu şans orani feci dusuk 10 uretimden 8 i sorunlu nerdeyse diger firmalar böyle degil

diyelim
butce cikiyosa 4060
G870'i çöpe mi attınız ne yaptınız onu anlamadım şimdi. Sorum havada kaldıktan sonra verdiğin bilgilerin değeri ne ? Kullanıyor musunuz hala yoksa.

Ya da yalan atıyorsun bir yerlerinden nereden bileyim ?

Aga bende o şans yok bir kere ikincisi uygun fiyata aldım zaten sorunlu çıksa da şikayet etme hakkım pek yoktu.

Sen ver bana fazlasını ben G870'i 4060 olanı satıp 5060'a yükseltiyim.

diyelim
butce cikiyosa 4060
Hocam pazar alışverişine giden ve liste yapan dayılar gibi yazmışsınız. Benim aldığım modelde 10K fark vardı hocam.

Eskiden forumlar daha gerçek bilginin daha gerçek deneyimlerin daha samimi yorumların paylaşıldığı yerlerdi. Şimdi ya 12 yaşındaki bilgisiz ergenlerin ya da 60 yaşındaki huysuz ihtiyarların rastgele yorumlar paylaştığı yer haline gelmiş hissi veriyor. Konulardaki yorumların yüzde doksanı yanlış. Adı üstünde bilgi değil yorum ve manasız. Adam tecrübe ettiği ürün bu model değil ama vuruyor da vuruyor. Clio almış sorun yaşamış reno alınmaz diyor. Her modelin birbirinden farklı olduğunu hiç hesaba katmadan. O göklere çıkarttığınız msi lenovo bilmemne markaların hangi modellerinde kimler ne sorunlar yaşamış hiç görmezden gelircesine göklere çıkartıyor. Bu bilgisayarın önüne msi kendi logosunu koysun satışa çıkartsın varya, net söylüyorum göklere çıkartırlardı vay bee ne cihaz yapmış diye. Bu bilgisayarın 32gb Ramli modeli nana 43400 liraya geldi ve o kadar memnunum ki emin olun 53 bine almış olsaydım yine kendimi şanslı ve memnum hissederdim aynı şekilde. Ama 55 olsaydı fiyatı gider gamegaraj slayer 5060 modelini alırdım 7-8 daha koyup. Diğer markaların 70 civarı fiyatlandırdıkları aynı ekran kartlı modellerine hiç girmiyorum bahsetmek istemiyorum. Öyle bilmeden araştırmadan tecrübe etmeden "ısınıyor yeaa kespır almam ben sokmam evime yeaa" deyip sıyrılan tayfa kimsenin kafasını karıştırmasın, bu kadar kafası karışan da gitsin 70 e msi asus bilmemne alsın kazıklanınca kendini mutlu hissediyorsa.

Eskiden forumlar daha gerçek bilginin daha gerçek deneyimlerin daha samimi yorumların paylaşıldığı yerlerdi. Şimdi ya 12 yaşındaki bilgisiz ergenlerin ya da 60 yaşındaki huysuz ihtiyarların rastgele yorumlar paylaştığı yer haline gelmiş hissi veriyor. Konulardaki yorumların yüzde doksanı yanlış. Adı üstünde bilgi değil yorum ve manasız. Adam tecrübe ettiği ürün bu model değil ama vuruyor da vuruyor. Clio almış sorun yaşamış reno alınmaz diyor. Her modelin birbirinden farklı olduğunu hiç hesaba katmadan. O göklere çıkarttığınız msi lenovo bilmemne markaların hangi modellerinde kimler ne sorunlar yaşamış hiç görmezden gelircesine göklere çıkartıyor. Bu bilgisayarın önüne msi kendi logosunu koysun satışa çıkartsın varya, net söylüyorum göklere çıkartırlardı vay bee ne cihaz yapmış diye. Bu bilgisayarın 32gb Ramli modeli nana 43400 liraya geldi ve o kadar memnunum ki emin olun 53 bine almış olsaydım yine kendimi şanslı ve memnum hissederdim aynı şekilde. Ama 55 olsaydı fiyatı gider gamegaraj slayer 5060 modelini alırdım 7-8 daha koyup. Diğer markaların 70 civarı fiyatlandırdıkları aynı ekran kartlı modellerine hiç girmiyorum bahsetmek istemiyorum. Öyle bilmeden araştırmadan tecrübe etmeden "ısınıyor yeaa kespır almam ben sokmam evime yeaa" deyip sıyrılan tayfa kimsenin kafasını karıştırmasın, bu kadar kafası karışan da gitsin 70 e msi asus bilmemne alsın kazıklanınca kendini mutlu hissediyorsa.
Reis duygularıma tercüman olmuşsun. Helal olsun yani. Şu cihaza MSI vs. olsa logosunda, control center yerine de onun yazılımı olsa bence de ballandıra ballandıra anlatılırdı anlatılmasa da bu kadar rahat gömemezlerdi. Sırf Casper almamak için MSI thin gf63 alan forum moderatörleri vs. gördükten sonra forumların neden böyle olduğu belli oluyor.

Ben bu foruma 2023 yılından beri kayıtlıyım. Kayıt olduğumda Casper cihazım bile yoktu. Kendileri sırf eleştirmek için hesap açmışlar o kadar belli ki kendileri kimden bahsettiğimden iyi anlamışlardır.

Hele yukarıdaki arkadaşa G870'in resmini at desem atamaz yok G770 kullanıyorum yok şimdi de G870 kullandım diyor. Nerede kanıt ? Ne yaptın laptopu diyorum cevap vermeden gitti. Yazık vatana millete gözüme baka baka yalan söylüyor muhtemelen. G770'den memnun olmadıysan G870 niye kullandın o da ayrı bir soru ? Dışarıdan ithal gelen parçaları ülkemizde birleştiriyorlar 1 parçamız belki yerli değil sırf yerli diye kalitesiz diye eştiri yapıyor bir çoğu. 😁

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,092
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri