byberk06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 319
Anlık isim yazdınirdım 60. SıradayızSenden özellikle rica ediyorum 100 kişi olunca yazar mısın buraya insanlar daha gelmesin siye duyuru geçicem
Anlık isim yazdınirdım 60. SıradayızSenden özellikle rica ediyorum 100 kişi olunca yazar mısın buraya insanlar daha gelmesin siye duyuru geçicem
Hocam sayı 100 olunca buradan listeyi fotoğraf ile paylaşırızSenden özellikle rica ediyorum 100 kişi olunca yazar mısın buraya insanlar daha gelmesin siye duyuru geçicem
öyle görünüyor. en çok üzen de bu forumda vakit geçiren bir şeylere katkı sunan bir sürü insan var ama ne sistem alabiliyorlar ne foruma özel bir şey geliyor. Bir kere 25 stok geldi başka bir şey görmedim.Şu an sırada forumdan 4 kişi var sanırım![]()
Dostum insanlar özel bir pc için sıraya giriyor iPhone için 1 haftadan kuyruğa giren var onların Ülkedeki Rezillik dediklerini görmedim.
Yanlış düşünüyorsunuz hocam. AAA oyunları en yüksek grafiklerde ve uzun süre oynasanız bile 2 seneden fazla götürür.3050 maks 2 sene götürür diye düşünüyorum
Bende varımŞu an sırada forumdan 4 kişi var sanırım![]()
hocam yeni çıkacak oyunların grafikleri de 4080 lere uygun olur diye düşündüm o yüzden dedim benim fikrim bu. 2 sene sonra çıkacak oyunları tahmin etmek kolay değil tabii ama ben bir 30xx kartın 20xx den düşük performans vermesini çok saçma buluyorum.Adamlar kayseriden araba kiralayıp ankaraya gitmisler. Bide bunun dönüşü var. Gidip normal fiyata sistem alsalarmis daha iyi olmaz mıydı hem uğraşmamış Olurlardi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış düşünüyorsunuz hocam. AAA oyunları en yüksek grafiklerde ve uzun süre oynasanız bile 2 seneden fazla götürür.
70*@Abdullah Hacıgül 68 oldu da abi yakında 100 olur zaten mağaza 8de açılsa da insanlar alıp gitse boşuna beklemese olur aslında
Tamamdır 62 oldu şu an
Böyleleri muhtemelen eğlencesine yapıyorlardır diğer türlü akıl mantık işi değilAdamlar kayseriden araba kiralayıp ankaraya gitmisler. Bide bunun dönüşü var. Gidip normal fiyata sistem alsalarmis daha iyi olmaz mıydı hem uğraşmamış Olurlardi
Kral hala takipçimiz üşümesin derdinde .. helal olsunSenden özellikle rica ediyorum 100 kişi olunca yazar mısın buraya insanlar daha gelmesin siye duyuru geçicem