Zerons
80+
Hocam kaçıncı sıradasınız siz?00:34 itibari ile 44 kişi var
Hocam kaçıncı sıradasınız siz?00:34 itibari ile 44 kişi var
26Hocam kaçıncı sıradasınız siz?
4 e kadar 100 olur mu?
Yarım saatte 26 dan 47 ye geldi siz düşünün artık4 e kadar 100 olur mu?
Dostum insanlar özel bir pc için sıraya giriyor iPhone için 1 haftadan kuyruğa giren var onların Ülkedeki Rezillik dediklerini görmedim.umarım Abdullah bunu bir başarı olarak instagramından paylaşmamıştır. "Ülkedeki rezillik görülsün" başlığıyla her yerden paylaşır umarım. Bunun övülecek bir tarafı yok maalesef. Umarım sarı siteye satacaklar yerine ihtiyacı olanlar alır. Çok şey yazardım da neyse.
İstanbul da bile gece 4de sıra başladı Ankara da 11 de sıra olmuşDostum insanlar özel bir pc için sıraya giriyor iPhone için 1 haftadan kuyruğa giren var onların Ülkedeki Rezillik dediklerini görmedim.
Hocam 11 değil ilk gelen arkadaş saat 16.00da buradaymış.İstanbul da bile gece 4de sıra başladı Ankara da 11 de sıra olmuş
Hayırlı olsunAnlık olarak 58. sıraya isim yazdırdık
Senden özellikle rica ediyorum 100 kişi olunca yazar mısın buraya insanlar daha gelmesin siye duyuru geçicemAnlık olarak 58. sıraya isim yazdırdık
Hocam bende varım sırada 2 arkadaş daha var illa biri yazar benceSenden özellikle rica ediyorum 100 kişi olunca yazar mısın buraya insanlar daha gelmesin siye duyuru geçicem
Tamamdır 62 oldu şu anSenden özellikle rica ediyorum 100 kişi olunca yazar mısın buraya insanlar daha gelmesin siye duyuru geçicem