Feignclound
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 797
Sıkıntı yok kardeşim.tam adres vermiyim. Etlik işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arabam yok ki :f
Sıkıntı yok kardeşim.tam adres vermiyim. Etlik işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arabam yok ki :f
Ankara ayazı ruhumu keser. Şaka bi yana hepsi hasta olur sabahaHelal olsun , inşallah sabaha arkadaşlar sağ çıkar o soğukta![]()
Battaniye örtmüş üzerine baksana , öyle İstanbulun soğuna benzemez. Ankaranın ayazı çarpar.Helal olsun , inşallah sabaha arkadaşlar sağ çıkar o soğukta![]()
belli olmaz 100 stok var. 6-7 gibi çok giden olur.Beyler sabah 8 gibi gelsek alma ihtimalimiz yok mu sistemi?
Yok imkansız görmüyor musun milletiBeyler sabah 8 gibi gelsek alma ihtimalimiz yok mu sistemi?
Sabah 6:30 da git. 8 çok geç olur. 100 stok ama belli de olmaz.Beyler sabah 8 gibi gelsek alma ihtimalimiz yok mu sistemi?
abim ekran kartı ben anakart kuyruğuna girerdikArtık 40-50 sene sonra bizim zamanımızda sistem kuyruğu vardı yeğenim deriz.
Şu görüntü üzdü beni allah bilir bir kaç yıl sonra neler görücez.Şimdiden bu haldeyse sabah 5e 100 kişi olur gibi alacak arkadaşlar elini çabuk tutsun![]()
Vay Etlik fenaleytibende etlikteyim
Karneyle ilaç alma zamanlarına döneriz ben çıkartayım sağlık ocağı karnemiŞu görüntü üzdü beni allah bilir bir kaç yıl sonra neler görücez.
İyi gibi o daO değilde Ankara mağazasına özel BBL-CAPITAL de indirimdeydi , o daha iyi değil mi sistem olarak ? 2 bin TL daha fazla. Ekran kartı olarak 6600 var.