Zerons
80+
Çıkıyoruz şu anlık hocam merak etmeyin saat 10 gibi geldikHelal olsun , inşallah sabaha arkadaşlar sağ çıkar o soğukta
Çıkıyoruz şu anlık hocam merak etmeyin saat 10 gibi geldikHelal olsun , inşallah sabaha arkadaşlar sağ çıkar o soğukta
yeme içme işini nasıl yapacaksınız yaÇıkıyoruz şu anlık hocam merak etmeyin saat 10 gibi geldik
Battaniye falan alın hocam dayanılmaz o kadar saatÇıkıyoruz şu anlık hocam merak etmeyin saat 10 gibi geldik
Bimden alacağımızı aldık arabada oturup yiyeceğizyeme içme işini nasıl yapacaksınız ya
Aldık zatenBattaniye falan alın hocam dayanılmaz o kadar saat
Hocam mağaza müdürü çay ve baklava ikramı yaptı sağolsun.çok yakın otursam bekleyenlere çay ikramı yapardım
Yazık ya şu Abdullah'ın yaptığına bak üç beş kuruş para kazanacağım diye milleti bu gece soğuğunda kapı önlerinde süründürüyor. Kazandığı parayla da yaprak ciğer yapıp story atıyor nasıl boğazından geçiyor vicdansızın.Bimden alacağımızı aldık arabada oturup yiyeceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldık zaten
Tam karşısında cami var mağazanınyeme icmeyi gectim tuvalet isi en sıkıntısı etrafta cami falan vardir inşallah
Şakayı bırakalım da gerçekten şu gençliği sistem için gece nöbet tutturacak hale getirdiler diyecek söz yok.Yazık ya şu Abdullah'ın yaptığına bak üç beş kuruş para kazanacağım diye milleti bu gece soğuğunda kapı önlerinde süründürüyor. Kazandığı parayla da yaprak ciğer yapıp story atıyor nasıl boğazından geçiyor vicdansızın.
(!!!)
Güzel kalbin yeter, bizim insanlarımız güzel insanlar.çok yakın otursam bekleyenlere çay ikramı yapardım
Bak bu kral hareket.Bimden alacağımızı aldık arabada oturup yiyeceğiz
Aldık zaten
Ayrıca şuan 30 32 kişilik sıra var
Hocam mağaza müdürü çay ve baklava ikramı yaptı sağolsun.
Çok güzel hareketler bunlarBimden alacağımızı aldık arabada oturup yiyeceğiz
Aldık zaten
Ayrıca şuan 30 32 kişilik sıra var
Hocam mağaza müdürü çay ve baklava ikramı yaptı sağolsun.
Çok iyi bir insan açılış gününde de çok yardımcı olmuştu .Hocam mağaza müdürü çay ve baklava ikramı yaptı sağolsun.