Arama sonuçları: *

1. M

Microsoft Hesabıma Erişemiyorum – Kod Gelmiyor

Peki, bu süreçte ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyim? Gerçekten şaka gibi, tüm hesap bilgilerime erişimim var ama hesabıma giriş yapamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
  2. M

Yardım etmek yerine sadece laf yapıyorsun. İlk attığım mesajı dikkatlice okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
  3. M

Bahsettiğin yöntem ne yazık ki işe yaramıyor, çünkü hesapta iki aşamalı doğrulama aktif ve bu adımı geçemiyorum.
  4. M

Merhaba, Microsoft hesabımla ilgili bir sorun yaşıyorum ve desteğinizi rica ediyorum. Hesabımla ilgili tüm bilgilere erişimim var ve kimliğimi doğrulayabilecek durumdayım. Ancak giriş yapmaya çalıştığımda telefonuma doğrulama kodu gönderilmesi isteniyor. Ne yazık ki bu kod hiçbir zaman...
  5. M

Merhaba Discord Hakkinda Bilgi Almak İstiyorum

Arkadaşlar Fotoğraf daki aboneliği ödeme yapmazsam sıkıntı olurmu hesap felan gidermi ?
  6. M

BİLGİSİYARIMMDAN SES CIKMIYOR

Arkadaşlar bütün ayarları denedim youtube den 10 dan fazla video izledim hayla ses cikmiyor hasar olması zor ses kartda yardım edermisiniz ve sesi acinca hep 0 da kaliyor ses ama kulaklık takınca ses gelior yardm edermisiniz.
Geri