Arama sonuçları: *

• Users: Azief
  • Order by date
  1. A

Eşcinsellik nedir, ne değildir?

Kesin denmese de genetik yönünün çevresel faktörlere daha baskın olduğu düşünülüyor şu an. 0 Tıp bilginizle buna saçma demeden önce David Reimer'in hayatına bakabilirsiniz(kendisi aslen erkek daha birkaç aylıkken bir ameliyatta penisi zarar görüyor, doktorlar da bunun penisi kesek kız olarak...
  2. A

🔥İndirim 🔥🔥ONKRON 2li Monitör Tutucu 814 Lira 🔥

Uygun fiyatli 2 monitörlü tutucu arıyordum, çok fazla para vermek istemiyorum bu alınır mı?
  3. A

Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition Satıcı Amazon Germany

üstüne biraz ekleyip ikinci el g29 bakmak çok daha mantıklı
  4. A

İlk Arabasını Alacak Kişiden LPG ve Benzin Sorunsalı... :)

Şu anki ekonomide söktürmeni hiç önermem neredeyse yarı yarıya yakıyor aynı mesafede LPG. En kötü benzin atıp öyle kullanabilirsin.
  5. A

İPhone 11 pil 85 ne zaman düşer

ip 13 var bende de 1.5 sene oldu 87 falan şu an
  6. A

iPhone yd mi yurtici mi

120 Gün sınır, alınacaksa bence 13 pro ya da uygun fiyatlı 13/14 bakabilir ikisi de aynı telefon 13 pro fiyatlarını bilmiyorum ama kurtarıyorsa 14'ten daha mantıklı. Yok.
  7. A

steamde sahip oldugum bir oyun için internetten dlc indirmek mümkün mü

Evet, HOİ4, ETS2 gibi oyunlara yapılıyor. HOİ4 için co op da oynayabiliyorsun tüm dlc'lerle.
  8. A

🔥İndirim Trendyol Yemek İndirim Kodu 45TL (100/45)

Teşekkürler. Hala çalışıyor az önce söyledim.
  9. A

6700 XT RTX 3060 Ti RTX3070 Ti Hangisi

Yani yeni nesil ekran kartları direkt çok saçma geliyor şimdi alsam ikinci el bakardım. Ya da indirimde 6700/6750xt alır geçerdim ucuza. 4000 serisi için nvidia ve 7000 serisi için de amd'nin biraz tokatlanması gerek de kendilerine bi çeki düzen versinler.
  10. A

6700 XT RTX 3060 Ti RTX3070 Ti Hangisi

3070ti bütçesine çıktıysa RX 6800 bakabilir, 8gb vram çok az bu dönemde. Son zamanlarda nvidia kullanan arkadaşlarımın en büyük şikayeti bu. 12 GB vram altı bence artık alınmaz boşa yatırım.
  11. A

Erdoğan'ın Vergi İndirimi Vaadi Applelarda Geçerli Mi?

Gündemimizde değil demişlerdi büyük ihtimalle gerçekleşmicek o yüzden çok bekleme bence.
  12. A

💲Apple'dan Yeni Zam Geldi Durmuyor 💲

Arabayla beylikdüzüne gitmek ölüm ben de üşenip metrobüse biniyorum bazen.
  13. A

Saatlerden yatırım yapılabilir mi

Yani hobi olarak yapmıyorsan pek bi anlamını göremiyorum. Bir iki tane mekanik saatim var, aldığım fiyatlardan daha yukarı satabiliyorum ama koleksiyon değeri olan saatler almadığın sürece dolar bazlı kar etmen biraz zor. Hobi olarak güzel bir hobi ama yatırım için başka şeylere yönelirdim.
  14. A

Öneri Araç kredisimi ihtiyaç kredisimi

öncelikle 400-800 bin arasındaki araca ederinin yarısı kadar kredi çekebilirsin, araçlarda genelde gerçek fiyatına yakın değerlendirme çıkıyor 500'e aldığım araca 480 bin demişti exper, 240 kredi vermişlerdi. Devlet bankalarından çekiceksen git bir konuş internette veriyor gibi gözükseler de...
  15. A

❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

ben yaşlıyım biraz önerilerim artık eskimiştir güncel çalışanlar daha çok yardımcı olur 4 sene oldu ben gireli.
  16. A

❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

11e geçerken 10. sınıfım 0'dı, sınavda derece yaptım takma kafana vaktin çok ama çalışmayı da unutma düzgün çalış halledersin.
  17. A

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 Kablosuz Mouse PAW3395 kupon+nays 1044tl

1000tl civarına kablosuz mouse arıyorum pek bi bilgim yok mouse'lar hakkında bunu mu alsam yoksa başka öneriniz var mı? Satıcıdan çekinenler varmış acelem yok başka bir indirim de bekleyebilirim açıkçası.
  18. A

Yok mu Şöyle Güzel Atıştırmalık İndirimleri Ben Başlatıyorum!

Beddua konusunda haklısınız, ama dediğim şey şu o adam savaşsa da diyabet olacaktı. Herkes sanıyor ki adam obez şişko o falan filan. Toplanıp tek bir kişiye zorbalık yapmak da doğru değil. Yoksa o konuda haklısınız. 1681200749 Tip 2 diyabet insülin direnci, tip 1 ise vücudunda insülin üreten...
  19. A

İnternetten güzel copy paste yapıyorsun. tip 1 diyabet epidemiyolojisi ve risk faktörleri diye arat bakalım. Adam zaten insülin üretemediği için doğal olarak yaşam stili değişikliği yapmak zorunda. O adam her şeyi yapsa da tip 1 diyabet olacaktı. Edit: tedavisi diye yazılan şeyler sadece...
  20. A

Tip 1 diyabet ile obezliğin alakası yok, tamamen genetik polimorfizimle alakalı. Diyabet hakkında bir şey bilmeden boş boş adama yükleniyorsunuz. O adam hiç tatlı yemese de çok spor yapsa da diyabet olacaktı sadece olacağı yaş değişecekti. Ben şeker yiyorum ama koşuyorum, şeker yiyorum...
Top Bottom