Neler Yeni

Yok mu Şöyle Güzel Atıştırmalık İndirimleri Ben Başlatıyorum!

halitxct

80+ Silver

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,838
İsim
Oğuz
yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Hem obez olup diyabet oluyorsun hem de gelmiş burada insanlara beddua ediyorsun. Kusura bakma ama senin gibi insanlara acımıyorum. Dünya'nın belki %90'ı sağlıklı beslenmiyor, herkes diyabet mi oluyor ? Aşırı tatlı delisiyim ama çıkıp günlük 1-2 saat koşmayı da biliyorum. Kendin yiyemiyorsun diye hıncını satın alan insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsun, amacın ne ?

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
.
yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Şimdi ben de gözlük kullanıyorsam gidip sistem toplama tavsiyeleri konusuna " kör olmak isteyen pc oynasın inşallah hepiniz kör olursunuz da o zaman görürsünüz " desem nasıl olur? Ulan bu kadar bencil ve kindar olmanın ne faydası var be.

Shaco

80+ Bronze

El-Turco

80+ Bronze
Hem obez olup diyabet oluyorsun hem de gelmiş burada insanlara beddua ediyorsun. Kusura bakma ama senin gibi insanlara acımıyorum. Dünya'nın belki %90'ı sağlıklı beslenmiyor, herkes diyabet mi oluyor ? Aşırı tatlı delisiyim ama çıkıp günlük 1-2 saat koşmayı da biliyorum. Kendin yiyemiyorsun diye hıncını satın alan insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsun, amacın ne ?
Paragrafın başında patladım dkwmdlwmdlwö hiç acımanız yok mu be adam matt murdock gibi yargı moda geçmişsin

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Gozalak
Haber verdiğin için teşekkürler
dddd.png

FatihC

80+

anon-im

80+
Son düzenleme:

Azief

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Azief
Tip 1 diyabet ile obezliğin alakası yok, tamamen genetik polimorfizimle alakalı. Diyabet hakkında bir şey bilmeden boş boş adama yükleniyorsunuz. O adam hiç tatlı yemese de çok spor yapsa da diyabet olacaktı sadece olacağı yaş değişecekti.

Ben şeker yiyorum ama koşuyorum, şeker yiyorum yıllardır ama diyabetim yok argümanları, diyabet riskini artırdığı gerçeğini değiştirmiyor. Tip 2 diyabet olmanız bir çok faktöre bağlı, taşıdığınız bazı gen mutasyonları üstüne kötü yaşam stiliniz var ise geliştirme riskiniz oldukça yükseliyor.

anon-im

80+
Top Bottom