Vatan.Delisi
80+ Bronze
108 tane aldım yiğenlere veriyorum ben yiyorum güzel olduO efsaneydi. 20 tane aldım keşke daha fazla alsaydım. Hayatımda yediğim en iyi çikolata.
108 tane aldım yiğenlere veriyorum ben yiyorum güzel olduO efsaneydi. 20 tane aldım keşke daha fazla alsaydım. Hayatımda yediğim en iyi çikolata.
Not: 4 al 3 öde kampanyasından başka ürünler de ekleyebilirsiniz. İstediğiniz ürünü istediğiniz miktarda alabilirsiniz. Ayrıca, aynı ürün olma şartı yoktur. Sadece 4'ün katı miktarında ürünü almış olmanız yeterlidir. Kampanya sadece bir kez kullanılabiliyor. Eğer kampanyayı kullandığınız siparişi iptal ederseniz, kampanya tekrardan hesabınızda aktif hale gelecektir. Bu durumda kampanyadan yararlanmaya devam edebileceksiniz. Kampanyaya gitmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz4 al 3 öde 1 kereye mahsus mu
Hocam sen işi abartmışsın göz haklarınında ötesinde bu miktar haha108 tane aldım yiğenlere veriyorum ben yiyorum güzel oldu
çokokare ile birleşince tadı nasıl oluyor bende alıcam da.4 tanesi 94,5 mis gibi fiyat, bundan çektim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0175FHBSQ?m=A1UNQM1SR2CHM&ref=psp_pc_a_A1NH3CHYV07CB1