Ankora Linux 2.0 – Sürüm Notları
Kısa zamandır bu sistemi geliştiriyorum, önceki sürüm açıkçası benim açımdanda berbattı (Yani Her Başlangıç Gibi)
2.0 ile...
Daha önce hiç linux kullanmadım olan bilgisayarda kullanmadım ben bilgisayarı youtube squad kcd 2 rdr yani bu tarz oynayan adamım ben hiç linux bilmediğim...
Bu Dağıtım Ve Debian Tabanı İle Başlaman Gayet Rahat Ve Güzel Olur Kafandaki Sorular İçin:
Yusuf İpeğin
Bu Videosuna Ve
Bu Videosun (Bu Arada Zorin OS...
AI'a yazdırdığında oluşan "kalıp ifadeler" ve aşırı gereksiz, sadece laf kalabalığı olsun diye eklenmiş analojiler o kadar mide bulandırıcı gözüküyor ki o...
Bundan Sonra Çok Dikkat Edeceğim Teşekkürler Artık Ai İle Metinde Yazdırmam Zaten
Ve Ankora Linux 1.1 Yayında
Sürüm Notları:
Ankora OS 1.1 (Emerald) -...
Ai A Yazdırdığım Tek Cevap Bu O Da olayı detaylı bir şekilde, ve neler demek istediğimi anlattım Normalde Ai A Yazdırmayıda Sevmem ancak o Anki vaktim...
"
"Öncelikle vaktini ayırıp, Linux ekosistemi adına duyduğun endişeleri bu kadar detaylı ve seviyeli bir şekilde dile getirdiğin için teşekkür ederim...
Denenir, türklerden bir tebrik veya wow kelimesi bekleme linux ne nasıl çalışıyor ne için kullanılır bilmiyor %90 kısım. ama tebrik ederim herkes yapamaz.