Neler Yeni

Yok mu Şöyle Güzel Atıştırmalık İndirimleri Ben Başlatıyorum!

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ahmet yazıcı
Beddua konusunda haklısınız, ama dediğim şey şu o adam savaşsa da diyabet olacaktı. Herkes sanıyor ki adam obez şişko o falan filan. Toplanıp tek bir kişiye zorbalık yapmak da doğru değil. Yoksa o konuda haklısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tip 2 diyabet insülin direnci, tip 1 ise vücudunda insülin üreten bölgeye senin bağışıklık sisteminin saldırmasıyla gelişen bir hastalık.
aslında sen yanlış anlamışsın o arkadaş böyle şekerli şeyler yersek bizde diyabet hastası olcaz sanıyor. sen söylediklerinde haklısın bende aynı şeyleri söylüyorum arkadaşın tip 1 diyabetinin fazla şeker tüketimiyle bir alakası yok ve buna rağmen buraya gelipte bu kadar şeker tüketirseniz inşallah sizde diyabet olursunuz demeninde bir manası yok.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Düz kakaolu kek hocam içinde bir şey falan olduğunu da vaadetmiyor zaten. Bence kakao aroması güzel yedikten sonra tadı damağımda kalıyor benim bir tane daha yiyesim geliyor. Ama bir oturuşta 2 3 ten sonrası biraz bayar.
Aynen ama benim gibi 2 kutu alacaklar için fikir olsun diye yazdım :)
İftardan sonra biraz açlık çöktüğünde limonata ile 2 tane yiyorum açlık bastırsın diye. Fazlasını yedirmiyor zaten tıkıyor.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Ömer Murat KARACA
yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Boş boş ne beddua edip duruyorsun insanlıktan nasibini almadın sanırım?

Yaşım 20, tüm sülalem diyabet olduğundan genetik olarak diyabet riski taşıyorum. Her sene düzenli test yaptırırım. Hayvan gibi de yerim, 100KG üzerindeyim. Yine de daha çok şükür hasta olmadım. Onu yeme bunu yeme diyerek yaşamaktansa 10 sene eksik yaşarım adam akıllı yaşarım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
Boş boş ne beddua edip duruyorsun insanlıktan nasibini almadın sanırım?

Yaşım 20, tüm sülalem diyabet olduğundan genetik olarak diyabet riski taşıyorum. Her sene düzenli test yaptırırım. Hayvan gibi de yerim, 100KG üzerindeyim. Yine de daha çok şükür hasta olmadım. Onu yeme bunu yeme diyerek yaşamaktansa 10 sene eksik yaşarım adam akıllı yaşarım.
Doğru ama bazı hastalıklar adam gibi yaşatmıyor. 10 sene eksik yaşamakla kalmayıp bi 10 sene de acı çekerek yaşıyosun. Sadece 10 sene eksik kalsa keşke ama zaten onu yedim bunu yemedimle hemen hasta olmuyor kimse. Kaldı ki herkes kendinden sorumlu. Kendini seven kendine bakar zaten

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Ömer Murat KARACA
Doğru ama bazı hastalıklar adam gibi yaşatmıyor. 10 sene eksik yaşamakla kalmayıp bi 10 sene de acı çekerek yaşıyosun. Sadece 10 sene eksik kalsa keşke ama zaten onu yedim bunu yemedimle hemen hasta olmuyor kimse. Kaldı ki herkes kendinden sorumlu. Kendini seven kendine bakar zaten
10 sene eksikten kastım acı çekerek yaşanacak kısımdı zaten hocam. Orayı yaşamdan saymıyorum. Bizde 50'den sonra dediğiniz kısım başlıyor, max 60'ta da mekanik center zaten🙂

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,428
İsim
Ekonomi Çok iyi
İndirim falan yok hatta kazık var

celilcan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Celil Can

Jâckêrs

80+ Bronze
Fazla bir indirim göremedim ben Amazon'da 96₺. Akakçeden baktığım da farklı yerlerde 98₺ - 99₺ - 100₺ diye gidiyor.

anon-im

80+
Fazla bir indirim göremedim ben Amazon'da 96₺. Akakçeden baktığım da farklı yerlerde 98₺ - 99₺ - 100₺ diye gidiyor.
Ekstra İndirim vardı fakat bitti ekstra indirim.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Cem
Reis niye öyle dedin şimdi ben niye olim 🥲
aslında; diyabet zor hastalık çekmeyen bilemez gibi bişey demek istemiştim ama sabah uyanamamışlığın verdiği durum ile hakkaten beddua ediyormuş gibi göründü banada kusura bakma benim hatam,beddua edecek olsam şeker hastası ol yazmazdım :D
33 yıl boşa giden yıl yazanmı dersin, o ne yiyecekse tip1se hasta olacak yazan mı dersin tip1-2 farkını atan mı dersin,bana hakaret eden mi dersin,hayvan gibi yiyorum bişey olmuyor yazan mı dersin , coluk combalak ne kadar toksik varsa icindekini kusmus tabi ben öyle yazınca düzgünce yorum yapanlarda var herneyse burası forum :D

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,554
İsim
Oozdmrsm
Yaşım 30 kendimi bildim bileli tatlı manyağıyım abartı seviyesinde ama ne kiloluyum ne de şeker hastalığım var. 2-3 ayda bir testlerimi yaptırıyorum gizli şekerim de yok. İnsülin direncim de çok iyi seviyede. Yemekle olsaydı herhalde ben şeker komasında olurdum şu an :)
dün gece 6 kaşık nutella yedim hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,276
Üyeler
161,833
Son üye
Benamo
Top Bottom