halitxct
80+ Silver
Reis niye öyle dedin şimdi ben niye olimyaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
Reis niye öyle dedin şimdi ben niye olimyaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Adam sana ne dedi de hemen beddua ediyorsun?yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Hem obez olup diyabet oluyorsun hem de gelmiş burada insanlara beddua ediyorsun. Kusura bakma ama senin gibi insanlara acımıyorum. Dünya'nın belki %90'ı sağlıklı beslenmiyor, herkes diyabet mi oluyor ? Aşırı tatlı delisiyim ama çıkıp günlük 1-2 saat koşmayı da biliyorum. Kendin yiyemiyorsun diye hıncını satın alan insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsun, amacın ne ?yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Şimdi ben de gözlük kullanıyorsam gidip sistem toplama tavsiyeleri konusuna " kör olmak isteyen pc oynasın inşallah hepiniz kör olursunuz da o zaman görürsünüz " desem nasıl olur? Ulan bu kadar bencil ve kindar olmanın ne faydası var be.yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Boşa geçen 33 sene olarak yorumladım.yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Paragrafın başında patladım dkwmdlwmdlwö hiç acımanız yok mu be adam matt murdock gibi yargı moda geçmişsinHem obez olup diyabet oluyorsun hem de gelmiş burada insanlara beddua ediyorsun. Kusura bakma ama senin gibi insanlara acımıyorum. Dünya'nın belki %90'ı sağlıklı beslenmiyor, herkes diyabet mi oluyor ? Aşırı tatlı delisiyim ama çıkıp günlük 1-2 saat koşmayı da biliyorum. Kendin yiyemiyorsun diye hıncını satın alan insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsun, amacın ne ?
İndirim düşmüyor, bitti sanırım?Prime olanlar 24 TL indirim
Tek fiyatı 4.5 TL ye denk geliyor
Kral bu da piyasadan iyiye denk geliyor. Eti topkek. Seveni çoktur diye düşünüyorum ekleyebilirsin konuya.Prime olanlar 24 TL indirim
Tek fiyatı 4.5 TL ye denk geliyor
Hocam adama niye beddua ediyorsun ki?yaşım 33 18 yıllık tip-1 diyabet hastasıyım umarım sende olursunda görürsün nasıl bir hastalık
Teşekkürler,Haber verdiğin için teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Tip 1 diyabet ile obezliğin alakası yok, tamamen genetik polimorfizimle alakalı. Diyabet hakkında bir şey bilmeden boş boş adama yükleniyorsunuz. O adam hiç tatlı yemese de çok spor yapsa da diyabet olacaktı sadece olacağı yaş değişecekti.Hem obez olup diyabet oluyorsun hem de gelmiş burada insanlara beddua ediyorsun. Kusura bakma ama senin gibi insanlara acımıyorum. Dünya'nın belki %90'ı sağlıklı beslenmiyor, herkes diyabet mi oluyor ? Aşırı tatlı delisiyim ama çıkıp günlük 1-2 saat koşmayı da biliyorum. Kendin yiyemiyorsun diye hıncını satın alan insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsun, amacın ne ?