Arama sonuçları: *

1. X

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Kampanya sunana kadar altyapı hizmeti sununda yararlanalım. Ben 1000 lik hıza 1000 lira para ödemeyi kabul etsemde adamların bana sunabildiği hız 50. Sonra kampanya yapıyoruz. Böyle lokasyon bazlı kampanyalardan insanı üzüyor. Biz ikinci üçüncü beşinci sınıf vatandaş mıyız da bizde altyapı yok...
  2. X

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

O zaman stokları kapattılar.
  3. X

Böyle reklam yapılır mı? Yapılır ama hedef kitlesini anlamadım. Şimdi yeni stoklar daha yüksekten gelince neyin reklamı olmuş olacak? Böyle yapınca daha çok mu satılıyor. Tüm ülke temudan aula almaya çalıştı bir dönem. Bugün pahalıdan satılırsa azınlık dışında yüzüne bakan olmaz. 1735021781...
  4. X

Böyle reklam yapılması biraz saçma. İllaki etkilediği kitle vardır. Herkesin algısı fikri aynı olacak değil. Bana kalırsa daha yüksek fiyattan gelirse alınmaz.Ben başkasının daha uyguna aldığı bir ürünü gördüğümde bende de olsa demiyorum. O fiyatı tekrar görmezsem dönüpte o ürünü almıyorum. Ha...
  5. X

Ya birisi toplu bir şekilde çekti hepsini yada stokları kapattılar. Stokları kapattılar ise muhtemelen fiyat hatası var alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben dün akşam görmeme rağmen hangisini alsam derken sonra bakarım derken hiçbirinde stok kalmadı. Ürünler yeniden listelenirse de yüksek...
  6. X

AKKO MOD007B PC 7th Anniversary TKL Hall Effect bunun tekrar stoğu gelse de alsak.
  7. X

Kablosuz klavye ihtiyacım varda bu paraları vermeye değer mi? Ürünlerde çok güzel duruyor. Aklımı çeliyorlar. Bana oyun oynamada değilde(vakit bulup oynayamıyoruz) daha çok kodlamada lazım klavye.
  8. X

PNY RTX 4080 SUPER XLR8 Gaming VERTO 16GB Ekran Kartı 42.970 TL

Fiyat şuan 50k gözüküyor.
  9. X

🔥İndirim 2106 TL Magcubic Cns Tech Hy320 Mini Android Destekli Projeksiyon Cihazı

Ben yanıtlayayım. Bir süredir ihtiyaç duyduğum için böyle projeksiyonlara bakıyorum. Araştırmalarım sonucu öğrendiğim şey şu. İki grup var bu tip projeksiyon ürünlerinde. Bir grup gerçekten yazdığı özellikleri karşılıyor ve fiyatları pahalı, ikinci grupsa özellikleri havadan sallama yazılmış bir...
  10. X

Microsoft store Forza Horizon 5 500TL

Oyunun standart versiyonu zaten game pass ile geliyor hali hazırda game pass i olan birisi için para vermesine gerek yok. Alınırsa premium paketi almak gerek diğer türlü oyun eksik oluyor. Ben daha 4. oyunu bitiremedim direksiyon yok kolla oynuyorum kollada direksiyon seti kadar sarmıyor. Bu...
  11. X

🔥İndirim Starmaxx 16 inç yaz lastiği 1540tl

Bazı arkadaşlar kabak lastikle gitmektense sıfır olarak bu lastik alınır demiş haklılarda ama zaten kabak lastikle gitmeye çalışmak büyük cahillik. Araba dediğimiz şey 4 lastik üzerinde gidiyor, aracın yolla temas eden kısmı lastikler zaten, bütün ağırlık 4 lastiğin üzerinde. Bu lastikler...
  12. X

Yeni Binaya İnternet Bağlatma

Rica ederim. Binanızın yanındaki karşısındaki binalar için altyapı sorgulaması yaparsanız farklı altyapı sorgulama sitelerinden bir fikirde edinmiş olursunuz. Eğer herhangi birinde fiber varsa güzel yoksa vdsl bağlatırsınız. Binada vdsl için ankastre kutu yoksa telefon başvurusu yaparsanız...
  13. X

İlk defa pc dizecegim fakat

Diğer arkadaşların yazdıklarına ek olarak işlemcide yanlış. Hali hazırda ekran kartlı sisteme apu işlemci olmamış. Bende am5 sistemi daha mantıklı buluyorum. Bu sisteme rog strix bir anakart çok ha güzel anakart mı? Evet güzel anakart. Psu yani güç kaynağını ayrı seçmen gerek. Fare klavye...
  14. X

Yeni Binaya İnternet Bağlatma

Altyapı sorgulamada altyapı gözükmüyor ise Telekomdan Magnette alabilirsin. Fiyatı superboxa göre uygundur ama yinede normal internete göre pahalıdır. Birde binaya kadar kabloların çekildiğinden emin misiniz? Yani sokakta fiber var mı? Yeni yapılan binalarda müteahhit hem vdsl hem fiber kablosu...
  15. X

Çözüldü✓ Vysnc düzgün çalışmıyor yardım

Vysnc i yıllardır hiçbir oyunda açmıyorum. G-Sync aç yoksa fps i sabitle. 1723245288 Yeni sürücülerde hem Amd tarafında hem Nvidia tarafında artan şikayetler görülüyor. Son zamanlarda sürücü güncellemesi yaptıysan forumlardan araştır ekran kartın için çalışan en iyi eski sürüme geri dön.
  16. X

Çözüldü✓ hazır sisteme işlemci soğutucu takmak garantiyi bozar mı

Masaüstü bilgisayar parçalarının her birisi ayrı ayrı garantilidir. Sistemi tek parça hazırda alsan parça parçada toplasan her parça ayrı değerlendirilir. İstediğiniz değişikliği sonradan yapabilirsiniz garantiyi bozmaz. Hatalı montaj sonucu bir donanıma zarar gelir ise ve bunu tespit ederse...
  17. X

❌İndirim Bitti! MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz 7.999TL

Al ben 274qpf e2 olan modelini aldım 9k ya buda alınırmış. Bu fiyata alınır.
  18. X

Yurtdişi Alişveri̇şleri̇ne Ek Vergi̇ Geldi̇, Li̇mi̇t 30 Euro'ya Düştü Hayirli Olsun!!

Zengin değiliz. İnsan olarak değerimiz yok, vatandaş olarak değerimiz yok, tek dertleri düzenlerini aynen devam ettirmek. E bari seçmen olarak bir değerimiz olsun diyoruz seçmenide ithal ediyorlar, yerli seçmen olarakta bir değerimiz yok. Bir değerimiz yok. Değerimiz olmadığı için karşılığında...
  19. X

Yardım Ryzen 5 7600 80 derece

Termal macunu düzgün sürmemişsinizdir yada montajı düzgün yapmamışsınızdır. Videoları izleyerek nerede hata yapmış olabileceğinizi anlamaya çalışın. Çoğu durumda montaj hatasından kaynaklı oluyor bu durum. Elinizdeki eski termal macunu da kullanabilirsiniz ağzı kapalı, güneşten uzak bir şekilde...
  20. X

Ryzen 5600 Aşırı ısına sorunu boşta 74 derece

Kasayı temizle ve termal macunları yenile. Bu işlemlerin hepsini sorunsuz bir şekilde tamamladıktan sonra sıcaklık değerlerin değişmez ise bunları bunları yaptım sorunum çözülmedi diye tekrar sor.
Geri