Arama sonuçları: *

1. Faithfull

Carraro Force 950 Dağ Bisikleti

Tavsiye için teşekkürler fakat dediğim gibi spor amaçlı kullanacağım elektrikli düşünmüyorum o yüzden, ayrıca mekanik disk istemiyorum hidrolik tercihimdir. Uzun vadeli sağlam kaliteli bir bisiklete ihtiyacım var.
  2. Faithfull

Carraro Force 950 Dağ Bisikleti

Bütçemin sınırlarını zorlarsam Carraro Force 950 alabiliyorum, güzel mi alınır mı artıları eksileri nedir ? Daha çok şehirde spor amaçlı kullanacağım. bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir bisiklet varsa da önerilere açığım. Boyuma göre 29 jant ve ortalama 18' kadro boyu ideal olacaktır...
  3. Faithfull

Çözüldü✓ Epic Games Düşük Download Sorunu

Bu videodaki adımları izledim "Config" mevzusu pek işe yaramadı ama diğerleri gerçekten işe yaradı.
  4. Faithfull

Teşekkür ederim deneyeceğim. Önceden böyle değildi Epic ten birçok oyun indirdim. Tabii ki arada fark oluyordu ama 20 Mbps kadar az almıyordum yani bu çok çok aşırı.
  5. Faithfull

Fotoğrafta da görüldüğü üzere Epic Launcher'da düşük download değeri alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Faithfull

Orta Seviye Piyano Önerisi

Kursa gitmiştim bir dönem şimdi tekrar başlayacağım hoşuma gitti yani sıkılmadım aslında, sadece pratik yapmaya vaktim olmuyor diye almak istiyorum, yoksa kursa gidip çalmam gerekiyor sürekli.
  7. Faithfull

Oralara uzanamıyorum maalesef :( Donner markası nasıl sizce ?
  8. Faithfull

Bütçem 20.000 TL profesyonel bir şey aklımda yok hobi olarak kullanacağım. Tuş hassasiyetinin olması, pedallı ve ses modlarının bulunması ideal olacaktır. Doğal olarak hemen al sat yapılabilen bir ürün de olmadığı için uzun vadede üzmeyecek bir şey olsun istiyorum. Bu Jwin-SPD 215 modeli iyi mi...
  9. Faithfull

Ubisoft Oyunlarında Pc Reset Atıyor

Eski driverı denedim olmadı maalesef
  10. Faithfull

Yine attı :(
  11. Faithfull

Sistem bilgilerinde belirttiğim gibi ekran kartım AMD. Teşekkür ederim deneyeceğim.
  12. Faithfull

Herhangi bir hata almıyorum direkt siyah ekran ve hemen ardından açılış ekranı.
  13. Faithfull

Uzun bir süredir driverlarımın güncel olmasına rağmen bazı oyunlarda PC aniden kendi kendini resetliyor ama bazı oyunlarda ise hiçbir problem yok. Acaba PSU veya RAM de bir problem mi var diye düşünürken şunu fark ettim ki bütün bu kapanmalar sadece Ubisoft Connect ile başlatmak zorunda olduğum...
  14. Faithfull

Nike 150 Euro Sınırı

Anladım teşekkür ederim. Taksit de yaptırmıyorlar galiba değil mi ?
  15. Faithfull

Nike 150 Euro Sınırı

Site Nike Türkiye resmi sitesi. Nike ın Türkiye'de deposu olmadığı için yurt dışından geliyor ürünler. 4800 lira yani 147 euro civarında bir ayakkabı beğendim. Gümrüğe takılma gibi bir durum olur mu öyle bir durumda para iadesi sorunu yaşar mıyım ? Ve son olarak garanti işi nasıl oluyor ?
  16. Faithfull

GPU Sıcaklık Değerleri Normal Mi ?

Ürünün garantisi devam ediyor değişim talep edebilirim belki
  17. Faithfull

Kart 16.000 Liraya düşmüştü 22.0000 liradan Donanım Arşivi storysinde görüp yapıştırmıştım fazla bi seçeneğim yoktu. Sapphire sadece AMD ile çalıştığı için de ayrı bi özenmişlerdir diye düşünüyordum. Eskiden Gıgabyte RX590 ım vardı çok ısınıyordu Sapphire tarafında 6-8 derece daha düşüktü keşke...
  18. Faithfull

Yok ekran kartını sıfır aldım ve backplate i veya fanları söküp takma gibi bir durum olmadı.
  19. Faithfull

Tam olarak neyi kastettiniz anlayamadım, temas etmeme derken ?
  20. Faithfull

Arkadaşlar bu değerler AİDA64 stres testi anındaki değerler. GPU Bağlantı Noktası sıcaklığının 104 olması normal mi sizce ? Doğru sonuç almak için Auto Fan da test ettim. Kasamın hava akışı gayet güzel önü mash 3x12mm fan var. Sistemi ilk çalıştırdığımda (Ocak 2023) yaptığım testlerde GPU...
Geri