Orta Seviye Piyano Önerisi

Faithfull

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçem 20.000 TL profesyonel bir şey aklımda yok hobi olarak kullanacağım. Tuş hassasiyetinin olması, pedallı ve ses modlarının bulunması ideal olacaktır. Doğal olarak hemen al sat yapılabilen bir ürün de olmadığı için uzun vadede üzmeyecek bir şey olsun istiyorum. Bu Jwin-SPD 215 modeli iyi mi sizce, bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz modeller var mıdır ?

bütçenizi 30-35k arasına çıkarıp casio dijital piyano alabilirsiniz. midex ya da jwin gibi markalara bulaşmayın. bütçeniz artıyor ise de casio veya yamaha taşınabilir piyanolara bakabilirsiniz.

bütçenizi 30-35k arasına çıkarıp casio dijital piyano alabilirsiniz. midex ya da jwin gibi markalara bulaşmayın. bütçeniz artıyor ise de casio veya yamaha taşınabilir piyanolara bakabilirsiniz.
Oralara uzanamıyorum maalesef :( Donner markası nasıl sizce ?

konudan bıraz alakasız ama yenı baslıcaksanız felan belkı sonra sıkılırsın mıdı klavye alıp pc ye baglayıp bıraz deneyın belkı zevk almassınız buyuk pıyanolar oyle hızlı satılmıyo

Oralara uzanamıyorum maalesef :( Donner markası nasıl sizce ?
orta kalite bir marka. cok kaliteli de denmez, dandik de denemez. baterilerini bildiğimden dolayı diyorum. piyano kalitesi daha farklı olabilir. ama japondan şaşmamak lazım.

konudan bıraz alakasız ama yenı baslıcaksanız felan belkı sonra sıkılırsın mıdı klavye alıp pc ye baglayıp bıraz deneyın belkı zevk almassınız buyuk pıyanolar oyle hızlı satılmıyo
Kursa gitmiştim bir dönem şimdi tekrar başlayacağım hoşuma gitti yani sıkılmadım aslında, sadece pratik yapmaya vaktim olmuyor diye almak istiyorum, yoksa kursa gidip çalmam gerekiyor sürekli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri