Arama sonuçları: *

1. emircan.s

Sınıfta kalıyor muyum

Ortalama 50 üstü ve edebiyattan kalırsan eğer sorumlu geçersin
  2. emircan.s

valorant val 7 hatası çözümü

Dns dolayısıyla problem yaşıyor olabilirsin
  3. emircan.s

İnternet Kablo ile kablosuz 8 kat hız oynuyor?

Rica ederim ☕️
  4. emircan.s

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah 💙
  5. emircan.s

Veri hızı etkiliyorsa (Ethernet adaptörü kullandım onda etkiliyordu) 3.0 ya da 3.1 ile çok rahat görürsün normalde aldığın hızları hocam
  6. emircan.s

Bana sorarsan uzun Ethernet kablosu al. Ama alamam Wi-Fi daha rahat diyeceksen usb 3.0 bir adaptör bakmanı öneririm.
  7. emircan.s

honda cbr 125r mı mondial drift l 125 mi

Bana sorarsan naked ya da cup tarzı bir motorla başla. Eğer motoru yatırırsan granaj pahalıdır. Koruma Demir’i olan bir motor tercih et derim.
  8. emircan.s

work and travel sonrası amerikada kalmak

Bir ara çalışma izni olan arkadaşlarından kiralıyorlar diye duymuştum. Belli bir ücret karşılığı kendilerine kullanıyorlardı sanırım
  9. emircan.s

Acer Nitro 5 vs Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K0TX hangisi daha mantıklı?

Normalde acer nitro 5 alacaktım ama destek sayesinde monster maxp laptop aldım. Bana soracak olursan acer al ve ısınma düzeyi düşük türevlerine göre. Soğutma performansı iyi kısaca. Notebook standı olarak zalman ns2000 kullanıyorum memnunum öneririm.
  10. emircan.s

Babama dinden soğuduğumu nasıl anlatabilirim ?

Ari barokas dinle moruk cmdögmsngns 1650526123 En iyisi bi kurani Kerim Türkçe mealini alıp babanla beraber okumaya teşvik etmek. 2 sürü yüzünden hassas konularda boşuna ağırlık kasmaya çalışma karşısında.
  11. emircan.s

Osu aim geliştirir mi?

Maksimum mouse hakimiyetini geliştirirsin
  12. emircan.s

Oyun oynarken bir anda elektrikler gitti bişey olurmu

Elektrik kesintilerinde gücü kesip öyle elektriğin gelmesini beklediğiniz sürece kurtarabilirsiniz sistemi. Ben genelde laptopumu kapattığımda gücü ve Ethernet kablosunu çıkartıyorum.
  13. emircan.s

12000 TL Gaming Laptop Öneri (Makine Mühendisliği)

Araştırdığım kadarı ile gördüğüm performansı max-q idi. Ama max-q değil de ortasında bi Watt değerine sahipse çok iyi bir seçim olur.
  14. emircan.s

Açık Dünya oyun önerisi ??

2033, last light, exodus. İyi ve kötü sonları var oynayış şekline göre. Öneririm. 1649968214 Evet ama oyun yokluğunda oynanmadıysa iyi gider diye düşündüm. Kısa bir seri sayılmaz.
  15. emircan.s

Açık Dünya oyun önerisi ??

Metro serisi güzeldir. Öneririm.
  16. emircan.s

Witcher 3 başarısız görevler

O save ile bir daha oynayamayacağın anlamına geliyor o görevleri
  17. emircan.s

Donanım arşivi kanalının sahibi kendisi. İnstagram adresinden bir laptop paylaşacağını duyurdu kaça gelir bilmiyorum ama. İsterseniz bakabilirsiniz. İftardan sonraya paylaşacak yanlış hatırlamıyorsam.
  18. emircan.s

İsterseniz iftardan sonrayı bekleyin Abdullah abi instagramdan 5800h işlemcili notebook duyurusu paylaşacakmış.
Top Bottom