Witcher 3 başarısız görevler

R0KA

80+
Reaksiyon skoru
92
Witcher 3'de unuttuğum görevler başarısız oldu.Fotodaki görevlerin çok önemi var mı ? 47 saat oynadım boşa gitmesin.

gdgd.png

kghkg.png

O save ile bir daha oynayamayacağın anlamına geliyor o görevleri

Eski save'e dönmeni tavsiye ederim çünkü onlar çok önemli görevler

biliyorum da işte önemli mi o yüzden sordum.
Post automatically merged:

Hangileri hocam. 22 leveldeki görevler hariç diğerlerine dönemiyorum. Çok geride kaldılar.
Evet o silah arkadaşları görevlerini yapabildiğin save hangisiyse ona dön

Evet o silah arkadaşları görevlerini yapabildiğin save hangisiyse ona dön
Bu görev Kaer Morhen deki saldırı için değil mi ? Sisler adası görevi bitti, Kaer Morhen saldırısını da önledim. Dönmessem ne gibi sorun yaratır ?

Bu görev Kaer Morhen deki saldırı için değil mi ? Sisler adası görevi bitti, Kaer Morhen saldırısını da önledim. Dönmessem ne gibi sorun yaratır ?
Evet Kaer Morhen saldırısı içindi. Sisler adasına gitmeden bitirmen gerekiyordu. Zaten sisler adasına girerken uyarı veriyordu. Ama saldırıyı yaptıysan bir şey olmaz sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: R0KA
Hacı zaten okadar görevi yapmadan oyunu oynuyosan oyunu oynamak için oynuyosun demektir. Ben witcher 3 oynarken 1 tane soru işareti bile bırakmamıştım haritada biz oynadık mı böyle oynarız :D

Hacı zaten okadar görevi yapmadan oyunu oynuyosan oyunu oynamak için oynuyosun demektir. Ben witcher 3 oynarken 1 tane soru işareti bile bırakmamıştım haritada biz oynadık mı böyle oynarız :D
Ne alaka hocam. 47 saat geçti daha ana görevler bile bitmedi. Çoğu şey soru işareti, yan görev vs geçti. Oynamak için oynasam ana hikaye bakar geçerim. Takip etmeyi unutuyorum, odaklanınca bazı görevler kendiliğinden başarısız oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,856
Üyeler
190,992
Son üye
CPMask
Geri