Witcher 3 yanına safe oyun önerisi

Mythronyx

80+
Reaksiyon skoru
2
Bu cumartesi KYK yurduna gideceğim. Ana oyun olarak Witcher 3 oynayacağım. Witcher 3'ün yanına az gireceğim bağlanmama gerek olmayacak oyun önerileri istiyorum. Örnek olarak GTA 5 oynadım birkaç gündür araba sür çerez görevler yap tarzı. Simülasyon oyunları da olur gerçek yaşam yönetim falan. Önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Bu cumartesi KYK yurduna gideceğim. Ana oyun olarak Witcher 3 oynayacağım. Witcher 3'ün yanına az gireceğim bağlanmama gerek olmayacak oyun önerileri istiyorum. Örnek olarak GTA 5 oynadım birkaç gündür araba sür çerez görevler yap tarzı. Simülasyon oyunları da olur gerçek yaşam yönetim falan. Önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
ETS/ATS 1-2 ay full oynarsın 1 yıl sonra geri başlarsın hep böyle.
Snowrunner 2 sene önce başladım ets ats oynamayı bıraktım içerik dopdolu.
Farming simulator 19 ve sonrasını alsan yeter hepsi aynı modlarla yeni oyunlara geleni kurabilirsin.

skyrim fallout4 gibi oyunları bayagi oynarsın aga witcher sıkıntı degil mi ya koloni kurma oyunları roguelike gibi oyunlar da bayagı götürür

forza 5 ama o fazla pahalı gelirse ets2 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,668
Üyeler
184,663
Son üye
selcuke77
Geri