biliyorum da işte önemli mi o yüzden sordum.O save ile bir daha oynayamayacağın anlamına geliyor o görevleri
Hangileri hocam. 22 leveldeki görevler hariç diğerlerine dönemiyorum. Çok geride kaldılar.Eski save'e dönmeni tavsiye ederim çünkü onlar çok önemli görevler
Evet o silah arkadaşları görevlerini yapabildiğin save hangisiyse ona dönbiliyorum da işte önemli mi o yüzden sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangileri hocam. 22 leveldeki görevler hariç diğerlerine dönemiyorum. Çok geride kaldılar.
Bu görev Kaer Morhen deki saldırı için değil mi ? Sisler adası görevi bitti, Kaer Morhen saldırısını da önledim. Dönmessem ne gibi sorun yaratır ?Evet o silah arkadaşları görevlerini yapabildiğin save hangisiyse ona dön
Evet Kaer Morhen saldırısı içindi. Sisler adasına gitmeden bitirmen gerekiyordu. Zaten sisler adasına girerken uyarı veriyordu. Ama saldırıyı yaptıysan bir şey olmaz sanırım.Bu görev Kaer Morhen deki saldırı için değil mi ? Sisler adası görevi bitti, Kaer Morhen saldırısını da önledim. Dönmessem ne gibi sorun yaratır ?
Ne alaka hocam. 47 saat geçti daha ana görevler bile bitmedi. Çoğu şey soru işareti, yan görev vs geçti. Oynamak için oynasam ana hikaye bakar geçerim. Takip etmeyi unutuyorum, odaklanınca bazı görevler kendiliğinden başarısız oluyor.Hacı zaten okadar görevi yapmadan oyunu oynuyosan oyunu oynamak için oynuyosun demektir. Ben witcher 3 oynarken 1 tane soru işareti bile bırakmamıştım haritada biz oynadık mı böyle oynarız