Arama sonuçları: *

1. M

Bios Ayarından Sonra PC Açılmıyor

Biosa girip bluestacks için gerekli olan ayarı açtım, birde Xmp den ramleri profil 1 i seçtim. Sonra açmaya çalışıyorum otomatik onarım kısmı geliyor açılmıyor. Ayarları eskisine aldım yine aynı. Sistem 5600xt 3600 işlemci B450 gigabyte M2sh gibi bir ismi olan meşhur model. 1664570005 1664571195...
  2. M

Bilgisayarı Servise Vereceğim ama Korkuyorum

Hiçbir şey? Bu sorun 1 yıldır var hep bir şekilde idare ettim. 1 kere oldu 2 ay olmadı falan derken şimdi PC açtırtmıyor hata. Sorunu çözülürse seni bilgilendiririm buradan, bakalım kendi kendine mi gitmiş😄 1662575544 Öyle kurcalayan biri değilim. Açar oyunumu oynarım. Her şeyim orijinaldir...
  3. M

Hocam kendi servisine götürdüm 450TL kitleyip garantisi bittiği için bir şey yapılamaz deyip 30gün sonra geri gönderdiler. Ben öneriye açığım varsa başka öneriniz dinlemek isterim. 1662547511 Kendisine sorduğumda işlemleri yaparken yanımda durabilirsiniz dedi ama bilmiyorum.
  4. M

Telefondan yazdığımdan çok aktif olamıyorum kusura bakmayın. Sorun şöyle. Güç tuşuna bastığımda ekrana sinyal yok yazısı geliyor ve PC öylr kalıyor görüntü gelmiyor daha da. Bu sinyal yok yazısı sabah olmuyor diyelim ama akşamına yeniden denediğimde açılmıyor veya 1 ay hep sinyal yok diyor...
  5. M

Yetkili servis garantisi bitmiş dedi, sadece 450 TL alıp geri gönderdi. İncehesap yaptı bunu
  6. M

11.sınıf ders çalışma

Peki 11i yapmak için 9-10dan hangi konular lazım. Kimyada mol gibi
  7. M

Dostlar sorun şu. Bilgisayarı mecbur tanımadığım bir mahalle bilgisayarcısına götüreceğim. SSD nin içinde çok önemli şeyler var da onu nasıl yapabiliriz. Açılmadığından format da atamam.
  8. M

B450 anakarta işlemci önerisi lazım

Hocam peki 3600 ile 5600 arasında 1.5K lık fark var mı
  9. M

B450 anakarta işlemci önerisi lazım

Elimdeki anakart b450 m2sh gibi bir modelli gigabyte anakartı. 3600 işlemci bozulduğundan bir şey almak istiyorum. 7000 serisi tanıtımından sonra fiyatlar düşüyor diye okudum bir yerde. En geç 1-2 ay içerisinde almam lazım, sizce en iyi zaman ne olabilir? Model önerisi ve indirim takibi...
  10. M

Bu Hacklenmeden Nasıl Kurtulanacak?

Bu mesajı seni alıntılayıp yazıyorum ama herkese olsun, hepinizi öneriniz için teşekkür ederim çok sağ olun ilgileneceğim hemen
  11. M

Bunlardan sonra yapılabilecek bir şey ver mı? Arkadaşın bilgisayarın içindeki bilgiler biraz önemli de tamamen kurtulmasını nasıl sağlarız? Bende anlamıyorum merak etmeyin 8-9 ay buna nasıl müsade edildi.🙂
  12. M

Selamlar. Öncelikle bu olay benim değil arkadaşımın başına geldi bu yüzden tepkilerinizi burada göstermezseniz sevinirim ☺️ Dostlar şimdi şöyle; 8-9 aydır bilgisayarda kendi kendine tarayıcının ve programların kapatıldığına, bilgisayardaki dosyaların açılıp 5-10 saniye bakıldıktan sonra...
  13. M

5600XT Güç Kablosu Nasıl Takılır (3fanlı)

Sağ tarafa takacağım di mi? Birde yeter değil mi (6 pin oluyor sanırım) takmak. 1658870130 Wattman ve arada PC açarken monitöre görüntü yok yazısı geliyor sonra pc 1-2 hafta açılmıyor da acaba dedim ilgili midir.
  14. M

5600XT Güç Kablosu Nasıl Takılır (3fanlı)

5600xt kartımı servis için sökmüştüm, şimdi de geri takıyordum ama kablo takımından emin olamadım. Fotoğraf çekmekte önceden aklıma gelmedi bende size sorayım dedim. 3 fanlı olduğu için tereddütte kaldım. 1658869064 Bazı sorunlar acaba bu yüzden midir diye düşünüyorum. Eski takımım belki yanlıştır.
  15. M

5600xt-3600lü Sistem Ne Kadar Eder?

XFX5600xt 3fanlı 3600 + amd writh prism soğutucu 8x2 3200mhz ram 480gb ssd 500/450 Corsair delta rgb kasa ve içinde gelen psu gigabyte b450m2sh 2020 nisan ayında alındı garantisi bitti o yüzden. Sistem ne kadar eder? Temmuz gibi sistemi satmayı planlıyorum.
  16. M

18 Yaş Sinemada Öğrenci Olarak Değerlendirilir mi?

Girişte sadece kimlik istiyorlar. Okula gittiğimi nasıl kanıtlayacağım.
  17. M

18 Yaş Sinemada Öğrenci Olarak Değerlendirilir mi?

Arkadaşlar biraz baktım ancak net bir şey bulamadım. Sorum başlıktaki gibi.
  18. M

B450m s2h CLR CMOS Nasıl Yapılır?

Garantisi geçti ancak yine de incehesaba göndermem gerekiyor sanırım. Umarım çok kitlemezler. Yardımın içim çok sağol ☺️
  19. M

Şu an mobilden yazdığımdan çok zor oluyor bir şeyler atmak da benim önceki konuma bakma şansın var mı? Orada yazmıştım. Ona bakarsan oradakinin ekstrası şu var; bu sorun ile kasımdan beri uğraşıyorum ama ramleri tak çıkar yapınca düzeliyordu. Hatta bazen PC açılıyor ama 8x2 değil de sadece 8gb...
  20. M

Dostum çok çok teşekkür ederim. Ramlerin yerini abartmıyorum 30 kere değiştirmişimdir en az. Bir tornavida ile çözüleceği hiç aklıma gelmezdi. Görüntü geldi şu anlık. Peki bu sorun neyden dolayı olabilir bir düşüncen var mıdır?
Top Bottom