Ssdyi çıkarıp başka bir bilgisayara tak yedekledikten sonra içindekileri sil öyle gönderDostlar sorun şu. Bilgisayarı mecbur tanımadığım bir mahalle bilgisayarcısına götüreceğim. SSD nin içinde çok önemli şeyler var da onu nasıl yapabiliriz. Açılmadığından format da atamam.
Bu arada mümkünse yetkili servise gönder mahalle bilgisayarcilari servisim diye geziyorDostlar sorun şu. Bilgisayarı mecbur tanımadığım bir mahalle bilgisayarcısına götüreceğim. SSD nin içinde çok önemli şeyler var da onu nasıl yapabiliriz. Açılmadığından format da atamam.
Yetkili servis garantisi bitmiş dedi, sadece 450 TL alıp geri gönderdi. İncehesap yaptı bunuSsdyi çıkarıp başka bir bilgisayara tak yedekledikten sonra içindekileri sil öyle gönder
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada mümkünse yetkili servise gönder mahalle bilgisayarcilari servisim diye geziyor
Hocam sorun nedirDostlar sorun şu. Bilgisayarı mecbur tanımadığım bir mahalle bilgisayarcısına götüreceğim. SSD nin içinde çok önemli şeyler var da onu nasıl yapabiliriz. Açılmadığından format da atamam.
Telefondan yazdığımdan çok aktif olamıyorum kusura bakmayın.Hocam sorun nedir
Hocam şu anda disardayim eve dönünce yazayımTelefondan yazdığımdan çok aktif olamıyorum kusura bakmayın.
Sorun şöyle. Güç tuşuna bastığımda ekrana sinyal yok yazısı geliyor ve PC öylr kalıyor görüntü gelmiyor daha da. Bu sinyal yok yazısı sabah olmuyor diyelim ama akşamına yeniden denediğimde açılmıyor veya 1 ay hep sinyal yok diyor değişiyor olma süresi. Sinyal yok dediği zaman, güç tuşuna basınca fanlar ve işlemci fanı çalıştıktan 3 saniye sonra duruyor, 5-10 saniye bekleyip geri dönmeye başlıyorlar o sırada klavye mouse a görüntü gelip gidiyor
Hocam kendi servisine götürdüm 450TL kitleyip garantisi bittiği için bir şey yapılamaz deyip 30gün sonra geri gönderdiler. Ben öneriye açığım varsa başka öneriniz dinlemek isterim.mahalledeki pcye ben güvenmiyorum ya
Kendisine sorduğumda işlemleri yaparken yanımda durabilirsiniz dedi ama bilmiyorum.Hocam kendi servisine götürdüm 450TL kitleyip garantisi bittiği için bir şey yapılamaz deyip 30gün sonra geri gönderdiler. Ben öneriye açığım varsa başka öneriniz dinlemek isterim.
Siz ne yaptıktan sonra bilgisayar açılmamaya başladı hocam? Kendi kendine bozulmamıştır herhaldeHocam kendi servisine götürdüm 450TL kitleyip garantisi bittiği için bir şey yapılamaz deyip 30gün sonra geri gönderdiler. Ben öneriye açığım varsa başka öneriniz dinlemek isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendisine sorduğumda işlemleri yaparken yanımda durabilirsiniz dedi ama bilmiyorum.
Hiçbir şey? Bu sorun 1 yıldır var hep bir şekilde idare ettim. 1 kere oldu 2 ay olmadı falan derken şimdi PC açtırtmıyor hata. Sorunu çözülürse seni bilgilendiririm buradan, bakalım kendi kendine mi gitmişSiz ne yaptıktan sonra bilgisayar açılmamaya başladı hocam? Kendi kendine bozulmamıştır herhalde
Öyle kurcalayan biri değilim. Açar oyunumu oynarım. Her şeyim orijinaldir. Hiçbir ayarını ellemedim zaten. Sizinki biraz ön yargı mı oldu neSiz ne yaptıktan sonra bilgisayar açılmamaya başladı hocam? Kendi kendine bozulmamıştır herhalde