Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bende istiyorum hocam gönderebilir misin
  2. S

Sistemim için 5060ti alınır mı?

5060ti alırsam eğer bir süre sonra ddr5e geçip klasik ryzen 5 7500f + ddr5 32 ram yaparım diyordum
  3. S

Sistemim için 5060ti alınır mı?

Merhaba şuanda artan ram fiyatlarından ötürü bilgisayarımı güncelleyemiyorum. O yüzden linkte verdiğim 5060 ti 16 gb'ı alıp bir süre idare etmeyi düşünüyorum. https://www.sinerji.gen.tr/gainward-geforce-rtx-5060-ti-ghost-oc-16gb-gddr7-128-bit-dlss-4-ekran-karti-p-56761 Halihazırda kullandığım...
  4. S

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Oem Paketlerde %5 İndirim (Geceye Özel)

CS oynayacaksan rx9060xt alma neden bilmiyorum ama 150 180 anca veriyor. Oyunda bu kart için problem var
  5. S

amazon depodan samsung tablet almayı düşünüyorum. Bunların garantisi nasıl işliyor bilen var mıdır? 2 yıl samsung garantisi varsa çekecem
  6. S

North bayou F80 1.025TL!

Duymak istediğim buydu sağolun hocam. O zaman 2 tane f80 siparişi vereyim ben
  7. S

North bayou F80 1.025TL!

masamın kalınlığı 2 santim. Bu stand için uygun mudur bilen var mı?
  8. S

bir tane samsung s10 plus veya ultra düşüremedim
  9. S

Harcıalem sitesi güvenilir mi

Evet soğutucuyu almıştım. Hala kullanıyorum
  10. S

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Benimde şuan aynı. Hala Çin'de mi yoksa ülkeye giriş yaptı mı anlamadım
  11. S

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Cansınız ya sayenizde az önce stok buldum ve yaptım.
  12. S

❌İndirim Bitti! logitech G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah 981-000907

Soru cevapta defalarca kez ürün kabloludur yazmışlar. Şüpheye düştüğüm için bekliyorum
  13. S

Soğutucu fan aldım içinden çıkan şey ne işe yarıyor

Yanlış anlaşıldı sanırım. Ben bunun ne olduğunu bilmediğimden takmadım ama ona rağmen 26 derece ısı düştü
  14. S

Soğutucu fan aldım içinden çıkan şey ne işe yarıyor

Ben bunun ne olduğunu anlamadığımdan yapıştırmamıştım. Bu konuyu görünce aklıma geldi. Kullanmadığım için ne kadar fayda sağlıyor bilmiyorum ama bu olmadan bile id cooling 224xt ile tam yükte 88 gören işlemci 62 görmeye başladı.
  15. S

ID cooling se-224xt RGB Asus aura fan rengi görmüyor

Bugün satın aldığım se 224 xt rgb modeli geldi. Kasaya taktım fanda herhangi bir sıkıntı yok ancak renklerini değiştiremiyorum. Anakartım b560m k ve 12v rgb girişine fanın rgb girişini düzgün şekilde taktım ama asus auradan fanı göremiyorum. Dolayısıyla rengini ve modunu da değiştiremiyorum...
  16. S

Harcıalem sitesi güvenilir mi

Başlıktada yazdığım gibi bu site güvenilir midir? Ona göre soğutucu almayı düşünüyorum
  17. S

i5 11400f için soğutucu tavsiyesi

Çok teşekkür ederim. Büyük ihtimal bunu alacağım.
  18. S

Bunun renklerini kendim ayarlayabiliyor muyum? 12v 4 pin rgb giriş var ancak argb için 5v 3 pin girişim yok. Anakart modelim asus b560m k. Bilgisayarda kontrolcüm var öndeki 3 fan ve arkadaki egzoz fanını kumanda yardımıyla ışıklarını değiştirebiliyorum. Kasa modelim darkflash aquarius mesh
  19. S

yazmayı unutmuşum anakart olarak b560m k ya sahibim ancak 5v rgb girişi sanırım bulunmuyor attığım soğutucunun rgb bağlantısını kullanamaz mıyım ?
  20. S

Başlıkta da belirttiğim gibi soğutucu arıyorum. Haziranın son haftasına kadar herhangi bir sıkıntı yoktu ancak Apex'te 80 dereceyi görünce soğutucu almaya karar verdim. Aklımda se-214xt var. Farklı önerilerinizi de alabilirim ancak mümkünse takımı ve çıkarımı kolay olsun. 224xt de almayı...
Geri