Arama sonuçları: *

• Users: valoo
  • Order by date
  1. valoo

Yardım OLED monitör sürekli uyarı verir mi?

Sürekli aynı görüntü ekrandaysa uyarının geleceğini söylemiş ve uyarıyı kaç saatlik kapatılacağıda anlatılmış attığın sitede. Beyaz ekranda afk kalırsan vs. panel yanmaması için uyarı verir ama oyun esnasinda ısınma harici uyarı vermez diye düşünüyorum.
  2. valoo

Tuşlu telefon tercihi desteği

Beyaz orta tusunda yeşil çerçeve olandan uzak dur çok vasat telefon. Bataryası şişiyor. Şebekesi doğru düzgün çekmiyor. Görüşme esnasinda sesin karşi tarafa zar zor gidiyor. Arama yaparken 1-2 dakikada kesilmeler oluyor. Banka ile görüşürken telefona gelen sms ekranına girilmiyor. Bataryası 3-4...
  3. valoo

Tuşlu telefon tercihi desteği

Samsung B310 olanı kesinlikle alma pişman olursun. Şarjı yarım günü bile kurtarmıyor ve şebekesi çekmiyor.
  4. valoo

deathadder essential alınır mı?

Hz, ips ve g değerleri aşırı giriş seviyesi
  5. valoo

Yardım Yeni sistem aldım. Nvdia kurulum programı devam edemiyor hatası

görüntü geldi mi?
  6. valoo

Tahminimce ekran kartı tam sokete oturmamış 1725114047 fanlar isininca döner ztn ondan anlamayiz
  7. valoo

ekran kartını anakart soketine tam oturttuğundan eminmisin hiç ışığı yanmıyor
  8. valoo

6+6 12lik kablo takılımı ekran kartına
  9. valoo

ekran kartına takılı olan kabloyu kontrol et
  10. valoo

Realtek Audio Console Yüklenmiyor

Msi h610m-e anakart'a sahibim. Realtek Audio Console yüklenmediği için Windows 11 pro format attım. Realtek Audio Console yine yüklenmiyor bu yüzden dolayı hiçbir jaktan ses girişi ve çıkışı yapamıyorum çalışmıyor. Realtek Audio Consolu nasıl kuracagım?
  11. valoo

Bilgisayarım güçlü ama steam kütüphanesi kasıyor

Cs2 komple silip tekrardan yüklemeyi denemiştim. Ama değişen bir şey olmadı. 1718201766 Steam harddisk'te onun çok bi etkisi var mı?
  12. valoo

Eski Pc parça yükseltmek için Öneri

İşlemciyi i7 4790 yapabilirsin, ekran kartı olarakta ikinci el 1650 ya da 1060 gibi bir ekran kartı takıp yükseltebilirsin. Bir adet daha aynı mhz ve gecikme değerine sahip 8gb ram takarak güzel bir yükseltme yapabilirsin. Önceki haline göre baya güçlenmiş olacak. Ama sana önerim hiç bunlarla...
  13. valoo

yeni soğutucu önerisi

dediğini anlayamadım
  14. valoo

Kacak windows 11 nasil kurulur

internet kafeciler kuruyor windows defender vs. herşeyi kapalı olarak geliyor ondan bahsediyor sanırım
  15. valoo

yeni soğutucu önerisi

2 fanlı olanı alsın tek fanlı işini görmez bende çift fanlı olanı var bu modelin i5 12400f var ztn %100 kullanımda 60-70 falan alıyorum
  16. valoo

Bilgisayarım güçlü ama steam kütüphanesi kasıyor

İmzadaki sisteme sahibim. Steam'ı her açtığımda kütüphane girdiğimde steam donuyor çok yavaşliyor. Düşük performans modunu açmama rağmen steam çok kasıyor. Cs2 arayüzüde aynı şekilde çok kasıyor. Eski bilgisayarımda hiç kasmıyordu bu bilgisayarda kasıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
  17. valoo

❌İndirim Bitti! Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 8gr 339TL

satıcısı hepsiburada bide kesinlikle alınır
  18. valoo

İnternet kafedeki bilgisayar hariç neden bütün pc'ler input lag yapıyor

monitör değişince daha çok arttı
  19. valoo

İnternet kafedeki bilgisayar hariç neden bütün pc'ler input lag yapıyor

İnternet kafedeki monitörün özelliğinde fast input özelliği olduğunu öğrendim ve monitor testlerini inceledim 240hz native input gecikmesi 1.7ms benimkisi ise 3.5ms ondan dolayi mouse hareketleri çok hizli görünüyor. 1698708286 Benim mouse'un dpi internet kafedekinden daha yüksek ve ips, g...
Top Bottom