Arama sonuçları: *

1. L

Bilgisayarım aniden donuyor

Bilgisayarım oyun oynarken olsun bir program kaldırırken olsun ekran takılı kalıyor oyunda takılı kaldığında ses rrrrrrrr diye takılıyor.
  2. L

AOC c24g1 144hz 1ms Curved monitör

AOC c24g1 11hz1ms Curved monitörüm var ayakları uzun olduğu için duvara asmak istiyorum masamda çok yer kaplıyor duvar aparatı veya daha küçük bir ayağı var mı bilen varsa yardım ederse çok mutlu olurum.
  3. L

sıvı soğutma fanları

kasamın üstünde 2 adet fan takılabilecek yer var dışarı hava üfleyecek şeikde taktım sıvı soğutmanın radyatörünü takmadığımı farzet sadece fanlarını taktım. 1631376492 fanlar herhangi bir temas görmüyor.
  4. L

sıvı soğutma fanları

cooler master ml240L v2 rgb sıvı soğtmasını kullanıyorum önceden fanlar öndeydi böyle bir broblem yoktu alalı 1 yıl oldu fanları yukarı aldım radyatöre başka fan taktım sıvı soğutmanın fanları yukarıya takınca ses yapmaya başladı ve bir tanesi maximum rpm ile çalışırken 5 dakika sonra ileri geri...
  5. L

ram overclock yapmak istiyorum

Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 ram kullanıyorum B450m a-pro-max anakart kullanıyorum ramlarımı 3600 mhz yapabilmek için nasıl overclock yapmam gerekiyor bilmiyorum değerleri nasıl değiştirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
  6. L

sıvı soğutma kablolaması

msi b450m a pro max anakartım var ryzen5 3600 işlemcim var sıvı soğutma takıcam stok fan son derece yetersiz sıvı soğutma olarak cooler master ml240 v2 sipariş ettim ama pompa kablosu vs nasıl yapabilirim tam bilmiyorum.
  7. L

Ram tercihi nasıl olmalı

Ram alacağım fakat kararsız kaldım 2*8 yapacağım ve iilemcim r5 3600 3000mhz cl16 değerlerine sahip hangi ramı almalıyım.
  8. L

1500 TL'ye Monitör tavsiyeleri

Max 1500tl ye 144hz 1ms monitör bulabilirmiyim neler tavsiye edersiniz
  9. L

Ucuz kaliteli termal macun önerisi

soğutucuna göre değişir ama ben xeon5460 kullanıyorum max65 daha üzerine çıkmıyor.
  10. L

Ucuz kaliteli termal macun önerisi

rampage TM-130 tavsiye ederim kullanıyorum 25 lira falan dı ben aldığımda 2 ay falan oldu alalı
  11. L

Sistemim için bir değişiklik yapmak istiyorum yardım edebilirmisiniz?

bence ekran kartını değiştir ram ekle apu dan çok daha iyi olur.
  12. L

Windows Etkinleştir Yazısını Kaldırmak

sanırım win10 un bildirim ayarlarında masaüstü bildirimlerini kapat seçeneği bulunuyordu.
  13. L

ne tercih etmeliyim

1 adet m2 ssd alacağım 2*8ram alacağım ve monitör alacağım ama ne alsam bilemedim işlemci olarak r5 3600 alacağım ekran kartım anakartım hazır kasam da hazır kalan malzemeye 4500 lira kadar bi bütce ayırdım ne tavsiye edersiniz
  14. L

B450 nin hangi modeli

15. L

B450 nin hangi modeli

o bütceyi biraz aşıyo teşekkürler
  16. L

B450 nin hangi modeli

600-700 civarı
  17. L

B450 nin hangi modeli

Elimde gigabayt ın 2060super 8gb modeli var ryzen 5 3600 alıcam bunun için b450 anakartın hangi modelini tavsiye edersiniz ramler 8*2 olucak 3000mhz alıcam
  18. L

Bios modlama

Modlu bir işlemci kullanıyorum 775pin anakartımda 771pin xeon 5460 modlu olarak kullanıyorum fakat bios modlanması yapılması gerekiyormuş windows 10 u yüklebilmem için yardım ederseniz sevinirim.
  19. L

İşlemci nx özelliği açma

şu anda kullandığım işlemcim intel xeon5460 windows 10 yükleyemiyorum biostan nx özelliğini açmam gerkiyormuş fakat ben bulamadım.
Top Bottom