Neler Yeni

Ucuz kaliteli termal macun önerisi

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
ilk defa macun degıstırecegım pek bılgım yok o yuzden soruyorum bılen bır kısımı yapsın yoksa degıstıreblırmıyım ?
Bence çok rahat yaparsınız bu videoyu izleyerek:
Çünkü cidden kolay bir işlem amd işlemcilerde soğutucuyu çıkarırken yapışabiliyor soğutucuya fakat tekrardan üstüne koyarsınız işlemciyi.
Ardından peçeteye azıcık aseton döküp işlemcinin üzerini ve soğutma bloğunun üzerini temizlersiniz yenisini yeterli miktarda sürerek tekrardan koyarsınız 10 dakikanızı bile almaz. Fakat 7 aydır kasanızı hiç temizlemediyseniz, temizlemenizi de öneririm böylece sıcaklıklar bi seviye daha düşer ve tozlar gider.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Anladım teşşekkür ederim sagolun
Kendiniz yapın hocam en iyisini kendiniz yaparsınız işlemcinin üstünü temizleyin kulak çubuğu ve ıslak mendille sonra oraya nohut kadar hatta daha az termal macun sıkın ve ince bir tabaka olacak şeklinde işlemcinin her yerine yedirin. aynısını ekran kartına da yapın.

Oguzhan70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Oguzhan
Bence çok rahat yaparsınız bu videoyu izleyerek:
Çünkü cidden kolay bir işlem amd işlemcilerde soğutucuyu çıkarırken yapışabiliyor soğutucuya fakat tekrardan üstüne koyarsınız işlemciyi.
Ardından peçeteye azıcık aseton döküp işlemcinin üzerini ve soğutma bloğunun üzerini temizlersiniz yenisini yeterli miktarda sürerek tekrardan koyarsınız 10 dakikanızı bile almaz. Fakat 7 aydır kasanızı hiç temizlemediyseniz, temizlemenizi de öneririm böylece sıcaklıklar bi seviye daha düşer ve tozlar gider.
Kasa daha 3-4 aylık casper e600l serisi az önce steam pubg oynarken cpu çekırdıklerı 100de100 olup oyun dondu ısındıgını fark ettım ıslemcının
fanı soktugumde karsılastıgım manzara süper anlataamam macun var desen bi dert yok desen bir dert :D

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Kasa daha 3-4 aylık casper e600l serisi az önce steam PUBG oynarken cpu çekırdıklerı 100de100 olup oyun dondu ısındıgını fark ettım ıslemcının
fanı soktugumde karsılastıgım manzara süper anlataamam macun var desen bi dert yok desen bir dert :D
Macunu aldınız mı ki ?
Aldıktan sonra çıkarsaydınız :)
Ayrıca 3-4 ayda bile oldukça tozlanıyor kasalar. Bunun yanında macun da kötüyse sıcaklıklar yüksek olabiliyor. Arctic mx-4 2019 edition olan modeli işiniizi görecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,625
Üyeler
163,198
Son üye
papadoc
Top Bottom