Arama sonuçları: *

• Users: Arda
  • Order by date
  1. Arda

Ipad İçin Kalem ve Kılıf Önerisi

teşekkürler
  2. Arda

Ürün yurtdışı ürünü
  3. Arda

Bende öyle düşünüyorum hocam ama yine de bi tavsiye alayım dedim
  4. Arda

Arkadaşlar selamlar . Ipad Pro 13 inç (m4) tablet aldım . YKS için kullanacağım . Not tutmak soru çözmek vs. Hangi kalemi almalıyım? Apple pencillar arasındaki farklar neler . Ayrıca hangi siteler güvenilirdir ? Bir de kılıf önerisi de yaparsanız çok makbule geçer
  5. Arda

Üniversitede Bölümü Bırakmak

Yorumun için teşekkürler ağabey . Dediğin gibi ne işi yapıyosak yapalım sevmiyorsak ve kendimizi geliştirmediysek iş konusunda pek bi beklentiye girmemek lazım 1747400618 Cevabın için teşekkürler dostum . Aslında benim de bilgisayar mühendisliği yazma motivasyonum da oyunlara olan ilgimdi ...
  6. Arda

Çok teşekkür ederim yorumların için. Sana da kolaylıklar diliyorum
  7. Arda

Bu arada hazır yakalamışken hukuk hakkında da bir kaç yorum alabilir miyim :)
  8. Arda

Bu saatte zaman ayırıp verdiğin cevap için teşekkür ederim 🙏🏻 Kamuda çalışmaktan ziyade lisede ki öğretmenlerim beni çok etkilemişti ve bende onlar gibi gençlere dokunmak gibi bir isteğim vardı . Ancak dediğin şartlar malum . Düşünüp karar vereceğim
  9. Arda

Arkadaşlar selamlar . Umarım iyisinizdir . Eski açtığım forumlara bakarken 2023 yks içinde forum açtığımı gördüm :) . Bi duygulanmadım değil . Evet şuan üniversiteyi kazanmış vaziyette bulunuyorum ancak sınav döneminde olduğum halimden daha kötü bir ruh halindeyim . Önce derdimi sonra...
  10. Arda

WİNDOWS ISO KURULUMDA HATA

İlk başta ethernet ile bağladım mecburen . Bilgisayar bazı programları kurduktan sonra WAN ile bağlayabildim . Daha tüm kurulum tamamlanmadı ancak wifi ile bağlanabiliyorum
  11. Arda

Arkadaşlar benim büyük eşekliğim… windows 10 u kurarken yaptığım şeyi windows 11 kurarken yapmamışım . O da yeniden başlatırken flashı çıkarmak… kusura bakmayın gece gece meşgul ettim sizi de :D . Yanıtlarınız için teşekkürler
  12. Arda

Şimdi arkadaşlar , sıkıntıyı en baştan anlatıyorum Bilgisayarım HP Victus 16 . Daha bu gün geldi . Hala çalıştırmak nasip olmadı . Herneyse Klasik yöntemdir flash bellek ile windows kurmak. Bende açtım youtube den windows 10 kurulum videosunu ne olur ne olmaz izleyerek yapayım dedim . Video...
  13. Arda

ÖSYM FOTOĞRAF MEVSUZU

Merhaba arkadaşlar. ÖSYM YKS başvuruları başladı. Başvururken fotoğraf mevzusu aklıma takıldı. ÖSYM fotoğrafım yeni kimlik kartımdaki fotoğrafım . Kimliğimi 2017 de çıkarttığım için haliyle fotoğrafta 2017 den kalma . Sizce sınava alınmama gibi bi durum olur mu ? Fotoğrafı güncellemek için...
  14. Arda

YKS 2023 Tayfa Buraya Toplansın

Başarılar dostum 💪
  15. Arda

Türkçe 25-30 arası sosyal 8-15 arası . Sınavın zorluğuna göre değişiyor
  16. Arda

Türkçe ortalama 45-50 dakika Sosyal 20 dakika Fen genelde 20 dakika Geri kalan allah ne verdiyse matematik :D
  17. Arda

17 Haziran 2023... Zaman çok hızlı geçiyor . Daha Ağustos ayın da TYT yi bitiricem demiştim . Konuya gelicek olursak arkadaşlar . Biraz rehberliğe , biraz motivasyona ihtiyacım var . TYT netlerim 60 ı geçmiyor . TYT matematikte sıkıntılar var . Ama sıkıntıyı bende çözemiyorum . Kesin eksik...
  18. Arda

Instagram Hesap Dondurma

teşekkür ederim . inan o konuyu hiç bilmiyorum 1675195408 sağol dostum . Olmadı ayda 1 girerim kafa tatili :) 1675195522 teşekkür ederim . O zaman rahatça dondurayım . Sosyal medya çok zamanımı çalıyor :D
  19. Arda

Fiyat/Performans İnternet

Arkadaşlar merhaba . Türknetin yaptığı zam malumunuz . Tamam 3 aydır ne bir kopma ne bir yavaşlık yaşamadım . Ping sorunum da yok . Ama bir internet 250 TL yi haketmiyor . Sizin kullandığınız , f/p bir internet servis sağlayıcısı neler arkadaşlar . Altyapım hakkında da : TürkTelekom altyapısı...
  20. Arda

Instagram Hesap Dondurma

Arkadaşlar selam . Instagram hesabımı sınav senem olduğundan dolayı dondurmak istiyorum . Sınava girene kadar açmayı düşünmüyorum . Yani yaklaşık 4 ay falan donuk kalsa geri açarken bi sıkıntı olur mu ? Bazı arkadaşlar uzun süre donuk kalınca açarken sıkıntı yaşadıklarını söylediler bilmiyorum...
Geri