Arama sonuçları: *

1. N0Name

silsil

ffffff
  2. N0Name

Forza Horizon 5'te hile yaptım ban yer miyim?

Ben oyuna araba sürmek için giriyorum ve arabanın fiyatı 20mn ben 1mn kasana kadar biryerlerim çıkıyor 20mn hiç kasamam.
  3. N0Name

Hocam FH5 güncelleme getirmiş sanırsam fixlemişler cheat engineyi
  4. N0Name

Hocam merak ettim ban yiyince ne oluyor? Çevrimiçi moda mı giremiyorsun yoksa direkt oyuna mı?
  5. N0Name

Stand for FH5
  6. N0Name

oyunu yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Oyunda para kasmak çok zordu ve uğraşamıyordum. Bir arkadaşımın önerisi ile hile açtım ve kendime 300-400 wheelspin verdim. Kısaca ban yer miyim? Yersem ne olur oyuna girebilir miyim?
  7. N0Name

İstanbul'da marketten peynir çalan şahıs market personelinden dayak yedi

Ülkece adaletin ne olduğunu unuttuk. Ne güzel herkes kendi adaletini sağlasın o zaman. Anayasa neden var ki?
  8. N0Name

Türkçe olup Türkiye de en çok oyuncu sayısı olan online oyunlar hangileri?

Ben 10 senedir oynuyorum hiç kanserlik bir kitlesi olduğunu görmedim.
  9. N0Name

steam hesabım kaç TL eder ?

Puan dükkanında satılıyor.
  10. N0Name

Türknet yeni zammından sonra ISS seçimi

150TL hocam. 1674235537
  11. N0Name

Türkçe olup Türkiye de en çok oyuncu sayısı olan online oyunlar hangileri?

League of Legens ve Valorant
  12. N0Name

Turknet 250TL yapmış millenicom ise 150TL Turknet 100TL'yi hak edecek çok bir şey yapmıyor.
  13. N0Name

Ben millenicom kullanıyorum, çok memnun değilim.
  14. N0Name

Bilgisayarım ne kadar eder

3000TL
  15. N0Name

İphone 11'i çalıp parçaladılar

Dilekçe yazarız onda bir sorun olmaz hocam. Nereye danışabiliriz onu bilmiyorum.
  16. N0Name

Bayağı ilerledi hocam, maalesef. 1673883063 Avukat tanıdığı olduğunu sanmıyorum. Avukat tutmaya gerek var mı hocam?
  17. N0Name

Bırakmayı düşünmüyorlar hocam zaten. Tam olarak ne yapması gerekiyor polise gidip şu şahıs benim telefonumu çaldı ve itiraf etti demesi mi gerekiyor? Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadık.
  18. N0Name

Arkadaşımın yaklaşık birkaç ay önce aldığı İphoneyi çalıp parçaladılar. Olay dün gerçekleşti, üç kişi aralarında plan yapıp arkadaşımla buluşuyorlar, ardından tamamen arkadaşça birbirlerini yere yatırmaya çalışıyorlar. Her şey planlı bir şekilde yapıyorlar ve telefonu bir şekilde çalıyorlar...
  19. N0Name

WD vs Kingston 240GB SSD

Bu iki SSD den hangisini almalıyım? https://www.btteknoloji.com.tr/kingston-a400-ssdnow-240gb-500mb-350mb-s-sata3-25-ssd-sa400s37-240g-pmu2412?ref=akakce&v=1.42.3 https://www.itopya.com/wd-240gb-green-sata-30-25-ssd-545mb-yazma-465mb-okuma_u20088
Top Bottom