Sığınmacı hayranları alın evinizde besleyin bunları.
doğru dürüst suriyelilerin hepsi almanyada sağda solda bize teröristi sübyancısı ne kadar aptalı varsa onlar kaldı ülkenin haline bak… milliyetçilik boş ben kendimi düşünürüm bu saatten sonra
ilave tv nin bir röportajı vardı suriyeli olsa açım dese evi olmasa evinize alır mıydınız diyordu, malum partililer tabi alırız yaw onlar bizim din kardeşimiz işte allahın misafiri vs diyodu, arif abi kamera arkasından bir suriyeli getiriyor hemen bu kardeşimiz evsiz diyor ,alır mısınız diyor. İşte ben burda yaşamıyorum ev dolu vs ciyaklamaya başlıyorlar o aklıma geldiSığınmacı hayranları alın evinizde besleyin bunları.
aha şu video işte ,troll birliği bunlar yahttps://www.instagram.com/reel/CmrSOVshyxQ/?igshid=Yzg5MTU1MDY= Eve misafir ederim diyorlar sonra geri vites yapıyorlar
lafda herkes icraat yapıyor işe gelince kem küm işte ne bekliyorsunki bunlardan xddilave tv nin bir röportajı vardı suriyeli olsa açım dese evi olmasa evinize alır mıydınız diyordu, malum partililer tabi alırız yaw onlar bizim din kardeşimiz işte allahın misafiri vs diyodu, arif abi kamera arkasından bir suriyeli getiriyor hemen bu kardeşimiz evsiz diyor ,alır mısınız diyor. İşte ben burda yaşamıyorum ev dolu vs ciyaklamaya başlıyorlar o aklıma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ulan o kadar yazdım sunu görmedim
aha şu video işte ,troll birliği bunlar ya
bu din kardeşi terimi Kadar saçma bişi yok yailave tv nin bir röportajı vardı suriyeli olsa açım dese evi olmasa evinize alır mıydınız diyordu, malum partililer tabi alırız yaw onlar bizim din kardeşimiz işte allahın misafiri vs diyodu, arif abi kamera arkasından bir suriyeli getiriyor hemen bu kardeşimiz evsiz diyor ,alır mısınız diyor. İşte ben burda yaşamıyorum ev dolu vs ciyaklamaya başlıyorlar o aklıma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ulan o kadar yazdım sunu görmedim
aha şu video işte ,troll birliği bunlar ya