Neler Yeni

Suriyeli ve Arap sorunsalı

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
15 yaşındayım ama yasitlarima göre gucsuzum ama o veleti dovemeyecek kadar değil, ama yanında arkadaşları vardı dayak yediğimle kalırdım galiba ama gidene kadar gözünün icine baktım yine bı şey dedi bende ağzımı oynatarak a**ni ***** dedim gittik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arabaya bir şey oldu mu?
Klişe olacak lakin bu tiplere karşı üstünlük kurmak istiyorsan spor yapabilirsin dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Klişe olacak lakin bu tiplere karşı üstünlük kurmak istiyorsan spor yapabilirsin dostum.
Hocam biraz garip bır soru ama ben orda laf edemedim şimdi ben saçma ama yani namusumu bırakmadım değil mi? Saçma bir soru ama benim bır hatam yok değil mi?

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Hocam biraz garip bır soru ama ben orda laf edemedim şimdi ben saçma ama yani namusumu bırakmadım değil mi? Saçma bir soru ama benim bır hatam yok değil mi?
Yok bırakmadınız, sizle alakalı durum yok kızların yanıunda efendilinizi korudunuz, bu yönden düşünün.

Kara*

80+ Silver
Hocam mahallede yaşıyoruz ve sıfır Golf aldık geçen öküzler top oynarken arabaya vurdular çıktım cama laf ettim 5-10 dk sustular sonra dışardan çaaat diye bir ses geldi ve aşağı indim bir daha çaat sesi geldi ve hepsi kaçtılar.
Bizim burada hayvanları rahatsız ediyorlar. Köpek kedi falan yatmış sıcakta hayvan zaten bunalıyor. Malum bunları anneleri direk sokağa fırlattığı için hayvanların başına toplaşıyorlar, üstlerine koşuyorlar deli gibi sesler çıkartıp vurmalı şekilde kovalamaca oynamaya çalışıyorlar. Baya tepki veriyor herkes burada takmıyorlar anca azarlayıp kovunca bir süre susup sonra yine devam ediyorlar, özellikle max 15-16 yaş arası 2 tane kız var onlar tepki veren yaşlı genç kim varsa sözlü kavga ediyorlar baya toxicler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Şuan "memeşdun memeşdun" diyorlar

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
dolar 50 olsun eyvallah dolar 50 olana kadar bu suriler gitmezse ben gidicem yakındır
Mesaj otomatik birleştirildi:

dolar 50 olsun eyvallah dolar 50 olana kadar bu suriler gitmezse ben gidicem yakındır
iyi suriler de var naif olanlar güzel en azından efendiler de çocuklar çekilmiyor suri bumbum tam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,976
Üyeler
165,097
Son üye
Ygmr48
Top Bottom