Neler Yeni

Dalga Geçen Sapık Suriyeli

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Bunları tutmak için ne taklalar atıyor bide devletimiz.
2023 ü bekliyorum :)

Doğuhan

80+ Silver
Bunları sınır dışı etmeyenlere oy verenler utansın

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Hatayda s*riye uyruklu biri çocuğu ile seyahat eden kadının kıyafeti ile dalga geçiyor, bunlar ülkeyi alınmamalı diye boşuna demiyoruz, kovacaksın bunların bombaların ortasına düşsün o zaman görürler, ha tabii bende Türkiyede suriyeli olarak yaşasam devlet bana destek, para vs verse benimde bir yerlerim kalkar.

Video ; https://www.tiktok.com/@adlbrty/video/6984778904192044290?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Üstteki videoyu silmiş başka videosu : https://www.tiktok.com/@adlbrty/video/6984732985853578497?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Yorumu size bırakıyorum.
deme öyle din kardeşimiz onlar

instagram bio:
arap aşığı arap sevdalısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunları tutmak için ne taklalar atıyor bide devletimiz.
2023 ü bekliyorum :)
oy veriyorlar baştan düşeceğimi bilsem bende böyle yapardım

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Hatayda s*riye uyruklu biri çocuğu ile seyahat eden kadının kıyafeti ile dalga geçiyor, bunlar ülkeyi alınmamalı diye boşuna demiyoruz, kovacaksın bunların bombaların ortasına düşsün o zaman görürler, ha tabii bende Türkiyede suriyeli olarak yaşasam devlet bana destek, para vs verse benimde bir yerlerim kalkar.

Video ; https://www.tiktok.com/@adlbrty/video/6984778904192044290?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Üstteki videoyu silmiş başka videosu : https://www.tiktok.com/@adlbrty/video/6984732985853578497?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Yorumu size bırakıyorum.
Videolar silinmiş

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Videolar silinmiş
tiktok bazı yazılara yada seslere karşı önlem olarak kaldırabiliyor cinsellik yada tehdit içeren cümlelerde mesela

öyle biliyorum kullanmadığım için tam olarak bir şey demem doğru olmaz

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çok cahilce yaklaşımlarınız bazen düşünce şeklinizi çizdirebiliyor, bir suriyeli vatandaşı kötü bir davranış ve ahlaksızca bir paylaşım yapmış anlıyorum ama diğerlerin ne suçu var?

Hepsi gebersin falan diyorsunuz yani bir Türk tecavüz etti diye bütün Türkleri aynı şekilde mi yargılıyorsunuz ya da biri yargılasa hoşunuza gider mi??
Düşüncelerimin tercümanı olmuşsun.Haklısın hocam.

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
@FlyperX bıkmadınmı hergün aynı adamlarla aynı konu için tartışmaya
valla başta tartıştık ama sen artık bundan duyar kasıyon vallahi billahi ülkede sanki tek dert suriyelilerde hergün onlarla uğraşıyoz
sanki başka derdimiz kalmadı ekonomi müq eğitim sistemi muhteşem zaten tek dert suriyeliler dimi
gitseler amerigayı geçecez dimi kendine günah keçisi etmişsin suriyelileri
niye ekonomi çöp? cevap suriyeliler
niye yönetim kötü? cevap suriyeliler
niye şöyle niye böyle? cevap suriyeliler
valla yürü git işine be adam bozmuşun kafayı suriyelilerle
Zaten öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Suriyelilerden hayır yok yakında iç savaş çıkarsa şaşırmam bunların hepsini ülkeden atmak lazım.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Suriyelilerden hayır yok yakında iç savaş çıkarsa şaşırmam bunların hepsini ülkeden atmak lazım.
Ben iç savaş çıkacağını düşünüyorum yani olabilme ihtimali yüksek (bence), yakında kendi adaylarınıda koymak isterlerse şaşmam.

efay144

80+ Silver
Aslında bunlar için çeteler kurulsa ağızlarını yüzlerini kırsak fena olmaz.

Aslında bunlar için çeteler kurulsa ağızlarını yüzlerini kırsak fena olmaz.
Tabi devlet fetöcü damgası takmassa. Sonuçta onlar getiriyor bunları

Max imre

80+ Bronze

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çok cahilce yaklaşımlarınız bazen düşünce şeklinizi çizdirebiliyor, bir suriyeli vatandaşı kötü bir davranış ve ahlaksızca bir paylaşım yapmış anlıyorum ama diğerlerin ne suçu var?

Hepsi gebersin falan diyorsunuz yani bir Türk tecavüz etti diye bütün Türkleri aynı şekilde mi yargılıyorsunuz ya da biri yargılasa hoşunuza gider mi??
Çocuklar hariç açıkcası diğerleri hiç biri umrumda değil, geri göndersinler ülkelerine, bayram için gitmesini biliyorlar.

Başka bir kişi de ben buldum Feridun Ziyayev isimli bir şahıs kadınları arkadan çekmiş. Çok sinir bozucu.
Eminim ki bir sürü var bunlardan, bu sadece görünen kısım, bunları niye savaşa göndermiyorlar hala anlamıyorum.

TamerKs

80+ Silver
Çocuklar hariç açıkcası diğerleri hiç biri umrumda değil, geri göndersinler ülkelerine, bayram için gitmesini biliyorlar.
Diğerleri umrunda olup olmaması, gelip gitmeleri gram beni ilgilendirmez. Fakat bir kişinin hatası ile bütün milleti yargılamak çok yanlıştır.

Bana konuştuğum konuya bağlı cevap veremiyorsun. Banane senin kimi umursadığını veya onların nereye gittiğini?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,570
Üyeler
161,467
Son üye
Cena9
Top Bottom