Dalga Geçen Sapık Suriyeli

FlyperX

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,764
Hatayda s*riye uyruklu biri çocuğu ile seyahat eden kadının kıyafeti ile dalga geçiyor, bunlar ülkeyi alınmamalı diye boşuna demiyoruz, kovacaksın bunların bombaların ortasına düşsün o zaman görürler, ha tabii bende Türkiyede suriyeli olarak yaşasam devlet bana destek, para vs verse benimde bir yerlerim kalkar.

Video ; https://www.tiktok.com/@adlbrty/video/6984778904192044290?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Üstteki videoyu silmiş başka videosu : https://www.tiktok.com/@adlbrty/video/6984732985853578497?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Yorumu size bırakıyorum.

Son düzenleme:
Irkçılık, aşırı agresif tavırlar
Suriyelilerden veya Afganlardan bir kere bile iyi bir şey duyduğumu hatırlamıyorum.

Başka videosunu koydum hocam, bunlar potansiyelli t'ci.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ap t al ordusu işte birde bunları ülkeye alıyorlar yazık gerçekten yazık..
Bunlar ayrı sıkıntılı, bunları ülkeye alanlar ayrı sıkıntılı, bunları ülkeye alanları ölümüne savunanlar ayrı sıkıntılı, din diye diye ülkenin içinden geçtiler valla, forumda örnekleri mevcut zaten.

Son düzenleme:
Harbi ya türkiyeye göç ettiler bunları kovucaksın işte o zaman savaşın içinde gebericekler

@FlyperX bıkmadınmı hergün aynı adamlarla aynı konu için tartışmaya
valla başta tartıştık ama sen artık bundan duyar kasıyon vallahi billahi ülkede sanki tek dert suriyelilerde hergün onlarla uğraşıyoz
sanki başka derdimiz kalmadı ekonomi müq eğitim sistemi muhteşem zaten tek dert suriyeliler dimi
gitseler amerigayı geçecez dimi kendine günah keçisi etmişsin suriyelileri
niye ekonomi çöp? cevap suriyeliler
niye yönetim kötü? cevap suriyeliler
niye şöyle niye böyle? cevap suriyeliler
valla yürü git işine be adam bozmuşun kafayı suriyelilerle

@FlyperX bıkmadınmı hergün aynı adamlarla aynı konu için tartışmaya
valla başta tartıştık ama sen artık bundan duyar kasıyon vallahi billahi ülkede sanki tek dert suriyelilerde hergün onlarla uğraşıyoz
sanki başka derdimiz kalmadı ekonomi müq eğitim sistemi muhteşem zaten tek dert suriyeliler dimi
gitseler amerigayı geçecez dimi kendine günah keçisi etmişsin suriyelileri
niye ekonomi çöp? cevap suriyeliler
niye yönetim kötü? cevap suriyeliler
niye şöyle niye böyle? cevap suriyeliler
valla yürü git işine be adam bozmuşun kafayı suriyelilerle
SĞADĞASĞDĞASDPASĞDASĞD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler