Arama sonuçları: *

1. R

🔥İndirim 🔥Fena İndirim🔥Steelseries Arctis 1 Wireles 1276₺🔥🔥

hocam bunu yeni gördüm neden bunu değil barracuda x alınabilir olduğunu izah edeyim. Ürünün indirimi an itibarı ile bitmiş görünüyor ki indiriml hali bile neredeyse fiyat olarak barracuda x ile aynı fiyatta, şuanki 2000 küsür liralık para asla verilmez zaten buna. Model ve dolayısıyla kompenent...
  2. R

🔥İndirim 🔥Fena İndirim🔥Steelseries Arctis 1 Wireles 1276₺🔥🔥

bu tarihi eseri alacağıma razer barracuda x alırım
  3. R

500-1000 TL Arası Kablosuz Mouse Önerisi

İyi forumlar arkadaşlar, kablosuz, sade ama donanımlı bir mouse almak istiyorum. Özellikle Razer Viper Ultimate çok hoşuma gidiyor ama çok pahalı, gerek tasarım gerek özellik oalrak bu ayarda bir şey olsa benim için daha iyi (delux önermeyin). Benim bulduğum modeller aşağıdaki gibi, özellikle...
  4. R

10 Tane Klavye Arasında Kaldım

tuşları soyuluyor
  5. R

🔥İndirim LOGITECH G815 Tactile Mekanik TR Oyuncu Klavyesi -LightSync RGB 1599 TL

internette ve özellikle amazon altındaki yorumları incelerseniz kronik bir keycap soyulması ve kırılması problemi olduğunu görürsünüz. Ayrıca kullanan bir arkadaşta çift tıklama sorunu da duymuştum. Yoksa benim de fazlaca kafamı kurcalayan bir modeldi tasarımı ve şıklığına resmen aşık olmuştum...
  6. R

abcdef

hocam ben de aynı konudan müzdariptim 5 gündür bu fiyat aralığında klavye arıyorum bulamıyorum, en son amazon üzerinden asus rog strix scope nx yani cherry mx redli modelini aldım gelmesini bekliyorum acaba rx yani optik olanı mı alsaydım da diyorum ama. Resmen 1500 aralığında alacak klavye...
  7. R

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

hocam merhaba, nx modeli yani Cherry MX Red switche sahip olan model ile arasında çok fazla hissiyat farkı var mı. Videoda sesi aşırı güzel geldi rx mdoelin çok tok bir sesi var. Uzun kullanımda switchlerde bir sorun yaşadınız mı? NX ve RX arasında kaldım. NX amazonda 1600, RX geri ödeme ile...
  8. R

Çözüldü✓ Cheery MX Klavye önerileri Bütçe max 800

hp encoder modellerine bakmanı öneririm cherry mx'li klavyeler kırmızısı da brown'ı da blue'su da vardı yanlış hatırlamıyorsam
  9. R

Logitech G815 Alınır mı?

hocam asus modelleri fazla hareketli ve fazla "gamer" gibi geliyor bana. Ben biraz daha şık sade modellerden hoşlanıyorum. Mesela corsair k60 pro viola ve low profile'lar da çok hoş ama switchleri pek beğenilmiyor diye okudum. Ve logitechte mekanik hissiyatına çok alıştım, tercihen red veya...
  10. R

Logitech G815 Alınır mı?

Arkadaşlar selam logitech g815 kullanan var mı aranızda? Klavyenin şıklığı ve tasarımına fena düştüm ama tuş soyulması ve çift tıklamadan çok çekiniyorum. Şuan g512’üm var çift tıklama yok ama daha 3. Ayda tuşları soyulmaya başladı. İade edip bu modele geçmeyi düşünüyorum?
  11. R

🔥İndirim ThermalTake ISURUS PRO V2 319 TL

hocam mikrofon kalitesi nasıl, yazın kafaüstü kulaklık bayağı bir terletiyor
  12. R

Logitech G513 brown ve Blackwidow v3 green

Hocam selam, hyperx pudding aldım ama açıkçası pek de hoşuam gitmedi tam sevmediğim kalitesiz her yerinden ışıklandırma çıkan klavyelere döndü :( bende de A tuşunda ve bir iki tuşda da lokal var ama kullandıkça artacak gibi işte
  13. R

Logitech G513 brown ve Blackwidow v3 green

Hocam tuşlarda soyulma başladı, ve hani çok kibar kullanan biriyim normalde böyle baya bildiğin boya dökülüyor gibi. Keycaps bakınıyorum şimdi ama hyperx puddingden başka seçenek de yok gibi
  14. R

RYZEN 5 5600 3500 TL

onun zaten bir zahmet geçemesin de 3500tl de çok para. 4100'ün tamam da 4500'den nasıl daha iyi onu çözemedim çekirdek farkı bile var, rica etsem inceleme varsa atar mısınız?
  15. R

RYZEN 5 5600 3500 TL

hocam ben incelemelerini bulamadımhiç bir yerde? ulan tam da bugün 3300x almıştık :D pişman olmayalım sonra?
  16. R

RYZEN 5 5600 3500 TL

https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-3-4100-4-ghz-4-cekirdek-6mb-am4-7nm-islemci-mpk-p-42874 https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-5-4500-410-ghz-6-cekirdek-11mb-am4-7nm-islemci-mpk-p-42868 https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-5-5500-420-ghz-6-cekirdek-19mb-am4-7nm-islemci-mpk-p-42866 bunlar...
  17. R

RYZEN 3 3300 X VS 5 3600

valla dostum ben de aynı ikilemdeydim, işin aslı sorunun cevabı tabii kide 3600 ama kesinlikle şuanki 3000 tl lik fiyatınmı hak ettiğini düşünmüyorum, incehesapta da bu gece 3300x 1900tl ye düşünce aldım gerisini çok da düşünmek istemiyorum artık bekeldikçe artıyor artıyor artıyor 1649458986...
  18. R

RYZEN 3 3300 X VS 5 3600

evet dediğin iyi de, o işlemciler için alacağın minimum anakart 1300 tl civarı şuan... hiç bir avantajı kalmıyor yani
  19. R

Ryzen 3 3300x hakkında fikir ve fan Tavsiyesi

arkadaşlar merhaba, şuanki sistemim -ryzen 1500x -rx 570 -16 gb 2400mhz ram -asus b350 prime plus bir süredir önce işlemci sonra da ekran kartı güncellemeyi düşünüyordum, gözüm hep ryzen 3600'de idi fakat fiyatları aşırı absürt, yeni işlemecilerin gelmesini bekleyeceğiz de düşecek de bilmem...
  20. R

switchleri tam sökmeden lubelama

Arkadaşlar ses manyaklığı var bende biraz, internette o kadar tatlı sesle çıkartan klavyeler gördüm ki... Bu Lube'lama olayını Switch'leri sökmeden ve spray yöntemi olmadan Lube'lanabiliyor mu? Stabilizerlerdeki tırnaklar niye kesiliyor? Bu işlemler klavyeye zarar vermiyor mu uzun vadede veya...
Geri