Arama sonuçları: *

1. Kızagan

Hesabımın Silinme Talebi

İmzasına Abdullah Hacıgül'ün en sevdiği üye yazan, bununla gurur duyan ve maksimum başarısı bu olan insansın. Adalet arayışımın arasından çekilir misin rica edersem?
  2. Kızagan

Hesabımın Silinme Talebi

Ancak verim hala sizin elinizde/veritabanınızda mevcut. 1655843266 Adalette anlayış olmaz. Kural neyse uygulanır.
  3. Kızagan

Hesabımın Silinme Talebi

@Harley Quinn❖ hoş geldin perma bandan kayrılarak forumda konuşmaya devam edebilen/ettirilen arkadaşım 1655843147 Doğum tarihi?
  4. Kızagan

Hesabımın Silinme Talebi

MADDE 7 – (1) Kanunun 5 inci ve 6 ncı maddelerinde yer alan kişisel verilerin işlenme şartlarının tamamının ortadan kalkması halinde, kişisel verilerin veri sorumlusu tarafından resen veya ilgili kişinin talebi üzerine silinmesi, yok edilmesi veya anonim hâle getirilmesi gerekir. Kabul ettiğim...
  5. Kızagan

Hesabımın Silinme Talebi

Adalet sadece Adalet Bakanlığında mı geçerli oluyor? :D
  6. Kızagan

Hesabımın Silinme Talebi

Eğer bu forumun yöneticisi isen günlük 5 değil 15 milyon mesaj da olsa kontrolünü sağlayacaksın. Sağlayamıyorsan gerekli moderatör atamaları ile gereğini yapacaksın. Yapamıyorsan da bırakacaksın. Gelip işine gelmeyen konuları kilitlemekle admin olunmuyor. Yaptığı kural dışı şeyleri onlar da...
  7. Kızagan

Forumdaki Adaletsizlik ve Çifte Standart

Bilmediğimiz neler var desene usta. 1655841625 Onlar yazıyor diye yazmadım, içimden geldiği için yazdım. Daha sonra herkes için uygulanıp uygulanmadığını araştırdım. Neyi tartışıyoruz? 1655841733 @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz yardımcı olur musunuz?
  8. Kızagan

Böyle bir foruma girmem kardeşim. Adalet şaşarsa her şey şaşar. Ayrıca 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa dayanarak verilerimin silinmesini, anonim hale getirilmesini ve yok edilmesini istiyorum. 1655841338 Ben aldığım uyarının haksız olduğunu söylemiyorum. Aldığım uyarı tamamen...
  9. Kızagan

Ban yemediğine şaşırır mıyız peki?
  10. Kızagan

Öncelikle bir uyarı puanı almama neden olan konuyu paylaşayım: Konuyla alakasız bir mesaj gönderdiğim için bir uyarı puanı aldım. Pekala devam edelim: Devam: Devam: Devam edelim: , Yukarıda verdiğim dört örnek ve bunlar gibi onlarca örnek mevcut. Hiçbirinde benim ve diğer...
  11. Kızagan

15K Gaming Laptop Önerisi

Kesinlikle Lenovo en iyi tercih olacaktır.
  12. Kızagan

rgb led ne kadar elektrik yakar

Çok fazla yakmaz.
  13. Kızagan

Öneri İnternet sağlayıcı önerisi (pingsizinden)

Turknet ile arayıp konuşabilirsin. Bilinmeyen sağlayıcıları pek tavsiye etmem
  14. Kızagan

İnceleme Samsung S20 FE incelemesi

Artık tercih edilesi bir model olduğunu düşünmüyorum. Üstüne biraz eklenip S21 alınabilir.
  15. Kızagan

Bilgisayarımdaki sorun ne olabilir ?

Ben Türkçe bilmeyen
  16. Kızagan

Çözüldü✓ PC’den gelen çizilme sesi

Diskinden geliyordur gayet normal sıkıntı yok.
  17. Kızagan

Yardım Türk Telekom Yok Diyor Turkcell Var Diyor ?

Turkcell fiber altyapısını kendi döşüyor. Turkcell'in vardır Turk Telekom'un yoktur gayet normal.
  18. Kızagan

iphone 11 pro 258 gb alınır mı 2. el

Değerlendirilebilir
  19. Kızagan

iphone 11 pro 258 gb alınır mı 2. el

Ne kadara alacaksınız?
  20. Kızagan

Çakma Windows, pc performansını düşürür mü?

Herhangi bir performans kaybı yaşamazsın ama bazı özelliklerden mahrum kalırsın.
Top Bottom