Hesabımın Silinme Talebi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@Harley Quinn❖ hoş geldin perma bandan kayrılarak forumda konuşmaya devam edebilen/ettirilen arkadaşım
Haydaa, multi hesap. Benim o olaylar senin foruma katilmandan önceydi ve senle daha ilk defa şu an konuşuyorum. Abdullah abinin anlayışlılığını adam kayırma saniyorsan Abdullah abiyi yanlış anlamışsın.

@Harley Quinn❖ hoş geldin perma bandan kayrılarak forumda konuşmaya devam edebilen/ettirilen arkadaşım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğum tarihi?
Onu isteğe üzere açıp kapatabiliyorsun ki? Hatta dur, sadece yaşını açıp kapatabiliyorsun.

Anonim halde, herkese açık bir şekilde görüntülenmiyor.
Ancak verim hala sizin elinizde/veritabanınızda mevcut.

Haydaa, multi hesap. Benim o olaylar senin foruma katilmandan önceydi ve senle daha ilk defa şu an konuşuyorum. Abdullah abinin anlayışlılığını adam kayırma saniyorsan Abdullah abiyi yanlış anlamışsın.
Adalette anlayış olmaz. Kural neyse uygulanır.

Bir önceki açtığı konuda birisi seninle alakalı bu olayı anlattı arkadaş da kulaktan dolma bilgiler ile anlatıyor işte ne yaparsın.

Bunlar bizim komutanım
İmzasına Abdullah Hacıgül'ün en sevdiği üye yazan, bununla gurur duyan ve maksimum başarısı bu olan insansın. Adalet arayışımın arasından çekilir misin rica edersem?

İmzasına Abdullah Hacıgül'ün en sevdiği üye yazan, bununla gurur duyan ve maksimum başarısı bu olan insansın. Adalet arayışımın arasından çekilir misin rica edersem?
Çekilirim komutanım

@Mehmet Yılmaz hocam konu sahibesi multi olduğunu itiraf etti.

Komik. Madem memnun değilsin forumdan gidebilirsin. Bb

Konuda gerekli açıklamalar yapıldı, gereksiz yere uzamasının alemi yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,558
Üyeler
184,944
Son üye
edmr
Geri