Arama sonuçları: *

1. Çelik Yelek

BU PC ALINIR MI SİZCE 5100

Ha pardon hocam pardon. Buyrun: İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 3.00 GHz Ekran kartı: Sapphire Radeon X 1650 series (Microsoft corporation) - WD RAM: Kingston 1+1=2 GB RAM Anakart: Gigabyte GA-EP35-C DS3R Kasa: ASUS Aopen H500 Monitör: LG L1755S Güç kaynağı: ATX PSU: 300 veya 400 watt
  2. Çelik Yelek

GT 730 FPS Sorunu

Sisteminize 32 GB Ram eklerseniz sıkıntı çözülür.
  3. Çelik Yelek

Sistem nasıl arkadaşlar DA

Harici Ekran Kartı: Nvidia Titan RTX NVLink x4 & AMD Radeon VII Crossfire x2 + Nvidia RTX Quadro 8000 NVLink x4 Dahili Ekran Kartı: Intel® UHD 630 Grafikleri İşlemci: i9-9900KS & i10-9980XE + İntel Xeon Platinum 9282 x2 Anakart: Asus WS C621E x2 RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 5000 Mhz 8x4 PSU...
  4. Çelik Yelek

BU PC ALINIR MI SİZCE 5100

Onun yerine aşağıdaki sistemi alabilirsiniz hocam. Harici Ekran Kartı: Nvidia Titan RTX NVLink x4 & AMD Radeon VII Crossfire x2 + Nvidia RTX Quadro 8000 NVLink x4 Dahili Ekran Kartı: Intel® UHD 630 Grafikleri İşlemci: i9-9900KS & i10-9980XE + İntel Xeon Platinum 9282 x2 Anakart: Asus WS C621E...
  5. Çelik Yelek

0xc00007b hatası çözümü

Hocam yeni SSD al onun üstüne windows 8.1 kur çözülür
  6. Çelik Yelek

0xc00007b hatası çözümü

Hangi oyun?
  7. Çelik Yelek

giriş orta sv ekran kartı önerisi

GTX 1660 Super
  8. Çelik Yelek

İnternet Kafeden Pc alınır mı?

Almanı tavsiye etmiyorum
  9. Çelik Yelek

İnce Hesap Ve Pc Hocası Rezillikleri!! PCH F CLASS 1.0 (izlemeden sakın alma)

Arkadaş kablosuz bağlanıyor o yüzden bilgisayardan şikayet ediyor. Kabloluya geçerse düzelir. Bende 300 KBps alıyordum kablosuzda.
  10. Çelik Yelek

Yardım Köye geldim. 700w PSU lu sistem için UPS önerisi.

https://www.hepsiburada.com/fsp-fp800-800va-line-interactive-ups-p-HBV000004N3FP?magaza=teknoraks&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjw1Iv0BRDaARIsAGTWD1ttzIuiu8E5MYzH9clnhaTh9O9gw5bMRmnwRspFl4vHi12l4uuMatQaAggFEALw_wcB 300 TL'ye işinizi görür hocam.
  11. Çelik Yelek

[Gerçekler] Call of Duty MW2R

Ha bu arada, YouTube'deki oynanış videosunu oyun geliştiricisi eski bir Alman sürümünü vermiş, yani cutsceneler azıcık kesik ve sivil ölümleri sansürlü.
  12. Çelik Yelek

Ben ilaçlı yerlerden ücretsiz indireceğim ehım ehım-- Bannerlorda vereceğim paramı.
  13. Çelik Yelek

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere oynanış videoları, söylentiler vs. dolaşıyor bu oyun hakkında. Size gerçekleri anlatacağım, en azından araştırmalar hakkında. İlk önce, bu oyun 2018'de bitirildi. Yani bitirildi demek ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü içinde azıcık orijinal COD 4 sesleri...
  14. Çelik Yelek

7k-8k lık almak Render ve Oyun sistemim için tavsiyenize ihtiyacım var

Topladığınız sistem baya iyi. İlk anakartı seçin, ekran kartını RTX 2060 Super Gaming X ile değiştirin. İşlemciyi değişmenize gerek yok. Not: 3600 yaparsanız işlemciyi render süresi 5-10 saniye uzayabilir sırf bir kaç fps için, ayrıca RX 5700 XT almanızı tavsiye etmiyorum, gün gelir driver...
  15. Çelik Yelek

İnternet Kafeden Pc alınır mı?

Hocam mining denenmiş olabilir, OC denenmiş olabilir, kasanın içi sigara kokmasıda cabası. Üstüne üstlük o bilgisayarlar 7/24 çalışan, oyunlarda ultra çalışan bilgisayarlar. Ben güvenip almam hele 550 TL'ye satıyorsa. 2-3 sene bile gitmez o bilgisayar.
  16. Çelik Yelek

Hazır sistem siparişi

İncehesap ve Teknobiyotik'in montajlamasına ben pek güvenmiyorum. Hatta İncehesap'ta YouTube videosu gördüm, adamın kasası çizilmiş ve hasar görmüş şekilde gelmişti, kargoda olmuş bizim sıkıntımız değil demişler.
  17. Çelik Yelek

Arkadaşlar bir bakabilir misiniz?

Programlar'dan kaldır.
  18. Çelik Yelek

Sistemim nasıl önerileriniz neler ? 3750 ₺

Bu bilgisayarı alın pişman olmazsınız. Bütçeniz varsa Kingston HyperX Fury 240 GB SSD ekle, yoksa HDD'yi çıkart SSD ekle. Pişman etmez bu sistem.
  19. Çelik Yelek

Hazır sistem siparişi

https://www.itopya.com/ https://www.sinerji.gen.tr/ https://www.qp.com.tr/ Hocam bu siteler en kaliteliler, güzel kablolayıp, testleri yapıp driverleri kurup güzelce paketleyip kargoya veriyorlar. Bu üç firmaya güvenebilirsin., 3 fanlı ekran kartı veya büyük bir ekran kartı alırsan zarar...
Geri