İnternet Kafeden Pc alınır mı?

Sizce alyimi

• Al

Oylar: 26 46.4%
  • Alma

Oylar: 27 48.2%
  • Bosver

Oylar: 3 5.4%

• Oy kullanan toplam üye
    56
Hocam mining denenmiş olabilir, OC denenmiş olabilir, kasanın içi sigara kokmasıda cabası. Üstüne üstlük o bilgisayarlar 7/24 çalışan, oyunlarda ultra çalışan bilgisayarlar. Ben güvenip almam hele 550 TL'ye satıyorsa. 2-3 sene bile gitmez o bilgisayar.
Onlar isi yok cunku yazin bilgisayarlar cok calisi ya satıgı pc lrr 2 3 senelik sigarada ictirmiyo kendisinide icerken hic görmedim oc den emin degilim ama dene memiştir

Ben olsam almam çünkü o pcleri günde kaç kişi kullanıyor ve sabah atıyorum saat 10da bir açılıyor gece 12-1 e kadar sürekli açık çok yıpranmıştır o bilgisayarlar ama durumun yoktur bundan başka alamam diyorsan al işini görür en azından.
Kisiler klavye mous kulanir diye miliyorum heralde pc vurmaz lar ?

Almanı tavsiye etmiyorum

Arkadaşlar bizim burdaki internet kafe Yeni pc alımına gecit 4 5 tane kulan madigi pc var özelikler i3 6. Nesil yada 7. Nesil işlemci ilk gitigimde pc ler yeniydi ordan tahminim baktim i3 tü ve 1050 var oynadıgım da baya ragatı fortnite destansı fiyat 550 tl diyor satan kişi
alınmaz nedenmi bi düşün adam sabah 7de açıyo dükan 10 da kaanıyo ver hergün aynı şey yıpranır pc alma derim sıfır al

Bence alınmaz kardeşim Donanım Arşivinin ince hesapta sistemleri var eminim oradan birini beğeneceğine inanıyorum

İnternet kafeden pc almanı önermem Apdullah abinin topladığı bilgisayarlardan izleyip inceliyip onlardan bütçene uygun olanı almanı öneririm.;)

Geri