Arama sonuçları: *

1. FearlessJester

Gta 4 vehicles dosyası

Merhaba gta 4 tbogt modları kurdum ve orijinal dosyayı yedeklemeyi unuttum. Oynayan varsa tbogt dlcsinin vehicles dosyasını paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  2. FearlessJester

YD iPhone 12 Pro alınır mı?

Yani kullanıma göre değişir ben 13 alacağım gibi duruyor
  3. FearlessJester

Ya ben iphone 14 almayı (düz) saçma buluyorum işlemcileri aynı zaten performans olarak milimlik farkları var bunun için 2k fazladan koymaya gerek yok bence
  4. FearlessJester

Çok iyi bir noktaya değindin hiç aklıma gelmezdi bu çok sağ ol. Söylemez pasajı diye bir yerde benim alacağım yer.
  5. FearlessJester

İnsan bi işkillenmiyor değil gerçekten. Neyse hepinize önerileriniz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Aldığım zaman ne aldığımı söyleyeceğim.
  6. FearlessJester

Hadi buyrun. Ee ben ne alacağım 😂 1685800132 Aaa Hatay'a çok uzak değil ise gidebilirim nerede mesela? 1685801363 Araştırdım . Hakkında hiç hayırlı yorumlar yok ben 12 prodan devam galiba. Eğer hoşnut kalmazsam üstüne 1-2k koyacağım 13 alacağım
  7. FearlessJester

Benim fikrime göre de dediğin gibi olmalı zaten 15den fazlası verilmez . Bahsi geçtiğimiz mağaza dışında diğerleri 16kdan başlatıyor
  8. FearlessJester

Ben de öyle düşünüyorum çünkü son zamanlarda çok karşıma çıktı video vs olarak 1685795343 Evet göz attım şimdi ilanlara yns diye bir mağaza. Çift simli ellerinde var ise 13 alacağım ama dikkatimi çekti en ucuz o satıyor insan bi allah allah demiyor değil
  9. FearlessJester

Evet o özelliği biliyorum . Satıcı toplama cihaz satmıyoruz diye belirtmişti güvenmek istemiyorum bakacağız
  10. FearlessJester

Aralarında 2k falan oynuyor
  11. FearlessJester

12 pro özellikle almak istediğim bir cihaz. İnceleyip memnun kalmazsam 13 alabilirim
  12. FearlessJester

Tiktok instagram vs platformlarda sıfır diye alınan cihazı söküyorlar ve parçalar yan sanayi vs çıkıyor yani evet parçalar için soruyorum
  13. FearlessJester

128gb 14500 256gb 15500
  14. FearlessJester

Ne anlatmak istediğini anlamadım
  15. FearlessJester

Ben Gaziantep'te bir mağazadan sıfır açılmamış bir 12 Pro alacağım ama çok dedikodu duydum swap ve toplama cihazlar vs vs . Cihaz sıfır kutusu açılmamış diye satılıyor alırken test edeceğim. Peki toplama vs olduğunu nasıl anlarım ?
  16. FearlessJester

Öneri Kaçak iphone xs alınır mı

Mecbur uğraşacağız yani aynı paraya Tr den xiaomi alınıyor artık iphone alırım daha iyi
  17. FearlessJester

O zaman yurt dışı daha mantıklı 4+4 ay kullansan bitince de 4 ay geçici kayıt yapsan 1 yılı çıkartıyor
  18. FearlessJester

Geçici kayıt için her an kapanabilir diyorlar o doğru mu?
  19. FearlessJester

İlanda telefonun imeisi görünüyordu ordan sorguladım kayıt dışı iphone xs diyor zaten mağaza satıyor şahıs değil ama bilemedim biriniz her yıl yenilenir diyor biriniz tek sefer diyor her yıl yenileniyor ise bence yurt dışı almak daha mantıklı
  20. FearlessJester

Net olarak alınabilir mi yani Çünkü tr diye düşük model alacağıma üst model almak daha mantıklı geliyor eğer öyleyse yurt dışı düşünebilirim (Uzun vadeli cihaz alacağım 3-5 yıl götürsün)
Top Bottom