Neler Yeni

YD iPhone 12 Pro alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ALİ KARACA
Ben Gaziantep'te bir mağazadan sıfır açılmamış bir 12 Pro alacağım ama çok dedikodu duydum swap ve toplama cihazlar vs vs . Cihaz sıfır kutusu açılmamış diye satılıyor alırken test edeceğim. Peki toplama vs olduğunu nasıl anlarım ?

Berkarda

80+ Silver
Ben Gaziantep'te bir mağazadan sıfır açılmamış bir 12 Pro alacağım ama çok dedikodu duydum swap ve toplama cihazlar vs vs . Cihaz sıfır kutusu açılmamış diye satılıyor alırken test edeceğim. Peki toplama vs olduğunu nasıl anlarım ?
ne telefon toplama mı artık iphone toplayıcaz apple gidin bebeği götürün hastamı diye yada akciğer falan çalınmışmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

gaziantep miş orda galiba yetkili yer yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ALİ KARACA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne telefon toplama mı artık iphone toplayıcaz apple gidin bebeği götürün hastamı diye yada akciğer falan çalınmışmı

Ne anlatmak istediğini anlamadım

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
burak karadağ

ne anlatıyon anlamadım

bende yurtdışı 12-13 arıyordum da hiç biyerde güvenilir satıcı bulamadım ıraktan gelen cihazların coğu toplama oluyormuş.sıfır jelatinli de olsa güvenmiyorum toplama cihazıda sıfır gibi kapatıyolar sonuçta

şahin doğan

80+ Platinum
Fiyat?

Aksy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ahmet Tamer
ne anlatıyon anlamadım

bende yurtdışı 12-13 arıyordum da hiç biyerde güvenilir satıcı bulamadım ıraktan gelen cihazların coğu toplama oluyormuş.sıfır jelatinli de olsa güvenmiyorum toplama cihazıda sıfır gibi kapatıyolar sonuçta
Toplama derken cihaz parçalarının toplandığını kastetmiyorlar hocam farklı ülkelerden alınmış cihazlar avrupamı asyamı o belli değil kamerayı ondan bataryayı bundan falan gibi düşünmeyin 😄

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben anlamadım konuyu şimdi yurtdışı cihaz mı onumu öğrenmek istiyorsun yoksa parcalar ikinci el değişmiş mi onumu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ALİ KARACA
Ben anlamadım konuyu şimdi yurtdışı cihaz mı onumu öğrenmek istiyorsun yoksa parcalar ikinci el değişmiş mi onumu?
Tiktok instagram vs platformlarda sıfır diye alınan cihazı söküyorlar ve parçalar yan sanayi vs çıkıyor yani evet parçalar için soruyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Tiktok instagram vs platformlarda sıfır diye alınan cihazı söküyorlar ve parçalar yan sanayi vs çıkıyor yani evet parçalar için soruyorum
Yani zor aslında içi açılmış mı vidalara bak ama hakkında kısmında eğer profosyonel biri değilse hakkında kısmında şu şu parçalar değişmiş diye yazıyor benim bildiğim kadarıyla iphone'da youtubedan bakabilirsin bi ara görmüştüm.

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,768
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom