İphone 17 pro max toplamamı

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar iphone 17 pro max aldım ilk defa alıyorum yd cihaz toplama olup olmadığını nasıl anlarım

Arkadaşlar iphone 17 pro max aldım ilk defa alıyorum yd cihaz toplama olup olmadığını nasıl anlarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde nöyle sınırlı garanti diyor

Ekler

• IMG_0027.webp
    IMG_0027.webp
    139.1 KB · Hit: 25
17pmx toplamasının piyasa da olması için iphone 18pmx çıkacak ve aradan 4-5 ay geçmiş olacak. Aksi halde piyasadaki ürünlerin %99.8i orijinaldır.

Garanti süresine göre cihaz geçen ay satın alınmış ve 11 ay garantisi kalmış yani toplama olması içinde garanti süresinin bitmesi gerekiyor

17pmx toplamasının piyasa da olması için iphone 18pmx çıkacak ve aradan 4-5 ay geçmiş olacak. Aksi halde piyasadaki ürünlerin %99.8i orijinaldır.

Garanti süresine göre cihaz geçen ay satın alınmış ve 11 ay garantisi kalmış yani toplama olması içinde garanti süresinin bitmesi gerekiyor
Onu biliyorumda yinede kontrol etmekte fayda var

mumkun hocam kasasi ekrani kırık iphone 17 lerde kasa ekran sensorleri takiyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,742
Üyeler
188,652
Son üye
melihgungor22
Geri