YorgunPadişah
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Arkadaşlar iphone 17 pro max aldım ilk defa alıyorum yd cihaz toplama olup olmadığını nasıl anlarım
Arkadaşlar iphone 17 pro max aldım ilk defa alıyorum yd cihaz toplama olup olmadığını nasıl anlarım
ios 26 ile test modu geldi onu çaliştirin anlarsiniz zatenMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde nöyle sınırlı garanti diyor
Nasıl çalıştırıcamios 26 ile test modu geldi onu çaliştirin anlarsiniz zaten
Onu biliyorumda yinede kontrol etmekte fayda var17pmx toplamasının piyasa da olması için iphone 18pmx çıkacak ve aradan 4-5 ay geçmiş olacak. Aksi halde piyasadaki ürünlerin %99.8i orijinaldır.
Garanti süresine göre cihaz geçen ay satın alınmış ve 11 ay garantisi kalmış yani toplama olması içinde garanti süresinin bitmesi gerekiyor
mumkun hocam kasasi ekrani kırık iphone 17 lerde kasa ekran sensorleri takiyolar17pmx toplamasının piyasa da olması için iphone 18pmx çıkacak ve aradan 4-5 ay geçmiş olacak. Aksi halde piyasadaki ürünlerin %99.8i orijinaldır.
Garanti süresine göre cihaz geçen ay satın alınmış ve 11 ay garantisi kalmış yani toplama olması içinde garanti süresinin bitmesi gerekiyor
Testi nasıl yapıcammumkun hocam kasasi ekrani kırık iphone 17 lerde kasa ekran sensorleri takiyolar