Arama sonuçları: *

1. aylistin

Çözüldü✓ 3070 i9 10900k valorantta ani fps düşüşleri

Tweak kelimesini bilmiyorum oc diyorsan bu işlerden çok anlamadığım için yapmak istemiyorum ama bu sistemin default ayarlarda + windowsdan da performans ayarları işte güç ayarları, nvdia ayarları, oyun modu, tam ekran optimizasyonu, gereksiz uygulamaların kapatılması gibi şeylerin hepsi yapılı...
  2. aylistin

Çözüldü✓ 3070 i9 10900k valorantta ani fps düşüşleri

Selamlar öncelikle sistemim böyledir; -Asus Tuf z490 anakart -İntel i9 10900k işlemci + sıvı soğutma -2*8 2133mhz ram -850gold power -Samsung 1 TB 970 EVO Sistemim bu şekildedir, xtu testi yaptığımda power throttle oluyor valorant oynarken ya da başka oyunlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum...
  3. aylistin

Çözüldü✓ 10700F işlemcim ısınmamasına rağmen thermal throttling oluyor

Msi b560a-pro kendim taktım hiç bir sorun yaşanmadı zimdiye kadar ramler 2933deydi 3200 e çektim
  4. aylistin

h410 işlemcimi tam kapasite kaldırmıyormuş anakart upgrade ile çözdüm sorunu
  5. aylistin

Elimde bir işlemci soğutucudan duran fan vardı onu taktım şu an sesler 3 kat yükseldi bilgisayarda ama :D 10 derece düştü vrm thermal throttling olmuyor onun yerine current ve power oluyor yani fps dropu var ama eskisi kadar devasa olmaz bundan sonra öyle düşünüyorum
  6. aylistin

100 derece olacakken thermal ya da current throttle oluyor ve bu sıcaklık 95 99 arası gidip geliyor
  7. aylistin

Bugün aldığım XTU sonuçları da böyle işlemcinin kendisini böyle kısması çok anlamsız
  8. aylistin

4 saattir ram testleri yapıyordum bir sorun çıkmadı, windowsum orjinal lisanslı, biosum güncel anakartım H410M-S2H driverlarım ve windowsum güncel windows 10 ve 11 ikisinde de aynı sorunu yaşadım.Şimdi biraz da XTU testlerini yapayım. Başka bir soğutucu deneyin diye bir yorum görmüştüm onu da...
  9. aylistin

Nihai Performansda kullanıyorum, Windowsumun kurulu olduğu ssd Sandisk ultra 3D NVMe ve ayrıca Samsung 750 evo sata ssdm var. Memtest86 ile ramleri test edeceğim atarım birazdan. SSDler bu şekilde.
  10. aylistin

Merhaba özelliklerim şöyle 2060+ i7 10700F+ 700W Power+ Aerocool 4F kule tipi soğutma. Sorunum ile şöyle işlemci sıcaklığım 65 70leri geçmemesine rağmen voltajını ve GHz'ini düşürüp oyunlarda drop yaşatıyor bazı test sonuçlarımı atıyorum. RealTemp üzerinden 5 test yaptım ve son teste kadar bu...
  11. aylistin

Çözüldü✓ deathadder v2 ve qck+large mousepadde calibration ayarları?

peki öyle yaptım diğer sorudan bahsetmek istiyorum bir de o zaman yardımcı olabilirsen manuel olarak ekliyoruz ya mousepadi kullandıgım alanı mı yoksa mousepadin tüm alanını mı taratmam gerekiyor synapse e farkı oluyor mu?
  12. aylistin

Her türlüsünde oyun içi çok farkediyor hangisinin iyi olduğunu çözemedim ama kendim mousepad eklesem farklı autoya alsam farklı asymetric cut offu açsam farklı ya da manuel olarak ayarlasam farklı hissettiriyor. Low sens oynuyorum oyunları örnek veriyim 600 dpi 0.32 sens valorant ve bu...
  13. aylistin

Merhabalar. Bende deathadder v2 var ve mousepad olarak qck+large mousepad var. Synapse üzerinden kalibrasyon yaparken bütün alanı mı kullanmalıyım yoksa sadece oyun içinde kendi kullandığım alanı mı? Biliyorsunuz büyük bir mousepad ve tüm alanı kullanmak mümkün değil. Aklıma bir de surface...
Top Bottom