Neler Yeni

Çözüldü✓ 3070 i9 10900k valorantta ani fps düşüşleri

aylistin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Burak ÇELİK
Selamlar öncelikle sistemim böyledir;

-Asus Tuf z490 anakart
-İntel i9 10900k işlemci + sıvı soğutma
-2*8 2133mhz ram
-850gold power
-Samsung 1 TB 970 EVO

Sistemim bu şekildedir, xtu testi yaptığımda power throttle oluyor valorant oynarken ya da başka oyunlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum valorantta fightlarda 300den 180fpslere kadar ani düşler yaşıyorum. Ram değiştirmeyi mhzini yükseltmeyi bu yüzden olduğunu düşünüyorum fakat benden bilgili insanlar vardır forumda son güncellemelerle de oynadım, en stabil güncellemeleri indirip de oynadım fakat fpsimde hiçbir değişiklik olmadı. Sıcaklık değerlerime baktığımda sıcaklığım çok artmıyor. Bilgisayarı nihai performans modunda çalıştıyorum. Ve performans veren ayarların çoğu açık.

egebaranakk0

80+ Silver
Selamlar öncelikle sistemim böyledir;

-Asus Tuf z490 anakart
-İntel i9 10900k işlemci + sıvı soğutma
-2*8 2133mhz ram
-850gold power
-Samsung 1 TB 970 EVO

Sistemim bu şekildedir, xtu testi yaptığımda power throttle oluyor valorant oynarken ya da başka oyunlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum valorantta fightlarda 300den 180fpslere kadar ani düşler yaşıyorum. Ram değiştirmeyi mhzini yükseltmeyi bu yüzden olduğunu düşünüyorum fakat benden bilgili insanlar vardır forumda son güncellemelerle de oynadım, en stabil güncellemeleri indirip de oynadım fakat fpsimde hiçbir değişiklik olmadı. Sıcaklık değerlerime baktığımda sıcaklığım çok artmıyor. Bilgisayarı nihai performans modunda çalıştıyorum. Ve performans veren ayarların çoğu açık.
Dostum sağlam bi tweak lazım kullanim değerlerin ne

aylistin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Burak ÇELİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tweak kelimesini bilmiyorum oc diyorsan bu işlerden çok anlamadığım için yapmak istemiyorum ama bu sistemin default ayarlarda + windowsdan da performans ayarları işte güç ayarları, nvdia ayarları, oyun modu, tam ekran optimizasyonu, gereksiz uygulamaların kapatılması gibi şeylerin hepsi yapılı bir şekilde çok rahat bu fpsin 2 katına çıkması gerektiğini düşünüyorum

Top Bottom