Arama sonuçları: *

1. B

M2 SSD Önerisi İstiyorum

yaşamazsın kral samsung bu işin kralı :giggle:
  2. B

M2 SSD Önerisi İstiyorum

yok dostum bir sıkıntı yaşamazsın. https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-500-gb-970-evo-plus-mz-v7s500bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,424863248.html fiyatlarına burdan bakabilirsin
  3. B

M2 SSD Önerisi İstiyorum

M2 şansınız varsa samsung 970 evo plus önerebilirim
  4. B

HANGİ GPU FİRMASINI TERCİH EDİYORSUN?

Malum ülke şartlarında F/P ürünlere daha çok yöneldiğim için AMD'yi tercih ediyorum.
  5. B

İtopya kargo süresi kaç gün

İtopyadan parça sipariş etmiştim bugün tam 1. haftasıydı ve elime ulaştı.
  6. B

Prime 6600 XT [PC Hocası] Alınır Mı?

yok kral alınmaz parana yazık edersin
  7. B

Amazon.tr ekran kartı alırsam ne olur?

https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/contact-us?ref_=hp_ss_v2_cu_t4 buraya bakabilirsin
  8. B

Bozuk geldiyse direk gönderebilirsin geriye bir sorun çıkmaz. Ama ürünün kendi garantisi için amazon ile iletişim kurup bilgi alabilirsin. Ürün sayfasında garantiye dair bir şey yazmıyor cünkü
  9. B

F/P Psu Kasa Önerisi

Teşekkür ederim
  10. B

Amazonun en güzel yanı burda devreye giriyor. Görselde yazdığı gibi gümrük ücretleri fiyata dahil ve ek bi ücret istemiyor. İade'de bir sıkıntı yaşamazsın çünkü amazon bunun garantisini veriyor. Ama ürün garantisi hakkında bir bilgim yok amazon müşteri temsilcisine bağlanarak yanıt alabilirsin...
  11. B

iPhone 11 Nasıldır, Alınır mı?

Geçen temmuz da 7,2k'ya 128gb almıştım ve ilk apple telefonum oldu kendisi. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaratmadı ve tavsiye edebilirim. Ekranı ve kamerası gayet güzel, face ID de harika çalışıyor. Bu apple fiyatlarıyla bence hala alınabilecek bi telefon. Tabii ki son karar sizin
  12. B

Ürün yurtdışından gelecek ve amazon bir çok vergiyi kullanıcıya yansıtmıyor. Bu linkte ki fiyata ek 97,55 tl bir ücret ile alabilirsin. Satıcının puanı da kötü değil bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Kart yurt dışından geleceği için %90 gümrüğe takılacaktır,sizinle iletişim kuracaklar ve ürünü...
  13. B

F/P Psu Kasa Önerisi

Konu sahibinden müsadeyle ben de öneri alabilirim. Ryzen 5 5600 + rx 6600 için. Bütçem 1.5k
  14. B

Link atarsan bende inceleyebilirim. Yaklaşık 1.5-2 hafta önce rx6600 aldım 2 günde elime ulaştı. Hiçbir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum bu arada
  15. B

ıphone x face ıd sıkıntısı cıkarırmı

ben tavsiye etmem dostum
  16. B

Msi markasının bu monitörü alınır mı?

Ortalama 8-9 aydır acer 144hz 23.8'' kullanıyorum tavsiye ederim. Fiyat güzel alınabilir
  17. B

ıphone x face ıd sıkıntısı cıkarırmı

nasıl bi sorun ? 2. el mi alıyorsunuz face id mi yok telefonda anlamadım
  18. B

MSI KATANA GF66 11UC-236XTR BU FİYATA Alınır mı? ?

Alınabilir bence de
  19. B

Intel i5 12400F için Anakart önerisi (Bütçe max 2000TL)

Başlıkta belirttiğim gibi önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Geri