OguzhanTopuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Arkadaşlar pazar günü itopyadan PC aldım efe uygac phabos daha önce PC alanlara sorum kaç günde kargolanır bilgisayar en azından bayrama kadar gelirmi
5-10 gün arası değişiyor benim 2 kasam en azından öyle geldiArkadaşlar pazar günü itopyadan PC aldım efe uygac phabos daha önce PC alanlara sorum kaç günde kargolanır bilgisayar en azından bayrama kadar gelirmi
Umarım cuma günü kargolanır en geç araya bayram gircek yoksa5-10 gün arası değişiyor benim 2 kasam en azından öyle geldi
o itopyaya bağlı biraz da bence arkadaşla farklı mahallelerde oturuyoruz ikimzide itopyadan aynı anda aynı mouseu sipariş ettik onunki 1 günde geldi benimki 10 günde geldi şans benceArkadaşlar pazar günü itopyadan PC aldım efe uygac phabos daha önce PC alanlara sorum kaç günde kargolanır bilgisayar en azından bayrama kadar gelirmi
Ne kadardı hocam siz aldığınız da fiyatı?Arkadaşlar pazar günü itopyadan PC aldım efe uygac phabos daha önce PC alanlara sorum kaç günde kargolanır bilgisayar en azından bayrama kadar gelirmi