Arama sonuçları: *

1. Covid19

400k - 500k Arası Araç Önerisi

Hocam allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın, hem bütçemi arttırma gibi bir durumum yok hem de görünüş olarak çok hoşuma giden bir model değil era'lar teşekkür ederim yine de. Punto ve ya Bravoyu tercih ederim FİAT'da çünkü daha faça duruyolar :D :D
  2. Covid19

Hocam Corolla 1.6 Terra 2007 model alınabiliyor bir kaç ilan var öyle, honda mümkün değil çok yüksek kmli ve ya çok eski bakacaksın, ancak bir model daha buldum 2010 model 1.6 CRDI KİA Ceed 160k km'lerde, bu 1.6 motorlar için iyi diyorlar sanki sizin bir düşünceniz bilginiz var mı ? Ayrıca...
  3. Covid19

Pejo 208'ler nasıldır acaba 1.4 ve ya 1.6HDI motorları ? Puntolar hoşuma gidiyor ya hem de 1.3 motorları galiba taksilerde kullanılan sağlam motorlarmış listemde tutuyorum puntoları.
  4. Covid19

Zaten bu fiyat bandında şuan bir sürü araç bulunmakta ve kimse kolay kolay satamıyor aracını, 20-30 pazarlıklar kaçınılmaz. 40-50 zorlamak gerekebilir dediğiniz gibi Hocam çok iyi sorunsuz araç diye okudum uzun yıllar binilir ama tipi vs. hiç genç işi durmuyor eski tarz biraz araba, accent blue...
  5. Covid19

Maalesef 2013 model 200km altı temiz astralar bulunmuyor, aslında çok hoşuma giden bir model 2013 kasaları ancak İstanbulda yok, 2012 ve öncesi var onlarında kasa tipi eski çok beğendiğimi söyleyemem, bir tane var İstanbulda 2014 model ama kaporta masrafı var onunda ne kadar tutacağını öğrenip...
  6. Covid19

2007 Toyota Corolla 1.6 Terra'lar nasıldır ? 150K km 1 değişen 2 parça boya, ağır hasar yok.
  7. Covid19

Teşekkür ederim yorumunuz için baktım ancak İstanbul içi km'si çok yüksek araçlar, düşük km olanlarda ağır hasarlı ve açıkcası tipi biraz bana hitap etmedi diyebilirim :D 1.5 dizellerin çoğu yüksek km ya da düşükleri ağır hasarlı vs. bulamıyorum onlardan. 1.2 Joy paketlerden var aslında...
  8. Covid19

Herkese merhabalar, önümüzdeki zamanlarda bu fiyat aralığında bir araç aramaktayım. 4-5 senelik ehliyetim var ancak ilk arabam olacak, arabayı kullanmayı bilsemde sürekli ve aktif araba kullanan birisi değilim. Bu yüzden ötürü ufak tefek boya ve ya değişen takıntım pek yok, ancak ağır hasarlı...
  9. Covid19

🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨

Hocam üye diyor profilini sınırlandırmış diyor dm'den yazamıyorum
  10. Covid19

🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨

Hocam ben 2 cihaz için talibim :D
  11. Covid19

🔥İndirim God of War: Ragnarök Epic Games'te 1199,20 TL

itemsatış'dan 25 TL'ye aldım, 2-3 gündür sorunsuz çevrımdışı olarak oynuyorum :D
  12. Covid19

Işlemci fazla ısınıyor

Kardeşim laptoplar ısınır bu çok doğal, oyunlarda 90 derecelerde çalışması normaldir. Sen yine de servise gönderip temizliğini vs. yaptır. Ondan sonra tekrardan ölç yüksek ihtimalle sorun geçecektir diye umuyorum. Eğerki geçmezse işlemcinin kaç watt çektiğini öğren, çoğu zaman gerektiğinden...
  13. Covid19

🔥İndirim Pasaport Pizza 100₺

Arkadaşlar getirme ücreti yoksa ve minimum getirme ücreti 100TL ve altındaysa kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Yoksa getirme ücreti ve minumum tutar ile 150 - 170 TLyi buluyor, şehrinize şansınıza göre değişken alanlara afiyet olsun.
  14. Covid19

Yardım MSI Alpha 17 Laptop Boşta 90 Derece

Baska türlü bir şey gelmiyor hocam aklıma, laptopun soğutması vs iyi eyvallah ama boşta iken 70-75 dereceler normal değil aldığım arkadaşta hiç açmadığını kenarda durduğunu söyledi hava kanalları tozlanmış ve macun kurumuş olabilir. 7945Hx işlemci illaki ısınacaktır ama en azından boştayken 75...
  15. Covid19

Yardım İşlemci GHz 0,53' Sabitleniyor

Bu da iyiymiş zaten 950 RPM çeviriyor çok fazla sesi olacağını zannetmiyorum ama malzemesi alüminyum olunca daha mı iyi ? Metal sanki daha iyi diyorlardı diye hatırlıyorum.
  16. Covid19

Hahaha peki Dark Luna'nın 17,3 inch destekleyen farklı bir modeli var mı ve ya farklı bir marka önerebilir misiniz ?
  17. Covid19

Yok hocam 1 senedir bakım yapılmamış inşallah yaptıracağım, fanlı bir laptop soğutucu almaktansa https://www.trendyol.com/tuneex/laptop-standi-notebook-yukseltici-altlik-ayarlanabilir-celik-p-63326048?boutiqueId=61&merchantId=247564 bu linkteki laptop soğutucusunu almayı düşündüm ne dersiniz ?
  18. Covid19

Soğutucu kesinlikle alacağım 5-7 derece bile farketse laptop için gayet iyi bir değer, yüksek ihtimalle termal macun kurumuş ve fanlarda toz birikmiş olabilir. Diğer MSI laptobumun bakımını kendim yaptım Thermall Grizzly kullandım ve şuan boşta 35-50 derecelerde :D Servise götürdüğüm zaman 2...
  19. Covid19

Hocam güç planını yüksek performansa çektim ve MSI Center uygulamasından gaming moda aldım 1 el oyun oynabildim yorgunluktan, herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Bugün tekrardan deneyeceği bir kaç el valorant atıp duruma göre bakacağım. Aynı şekilde farklı bir MSI laptobum var o da 90-95 derecelere...
  20. Covid19

Arkadaşlar laptopumda işlemci GHz'leri çok oynak bir şekilde hareket ediyor. Pil Gücünü 97 yaptığımda 2,40 GHzlerde takılı kalıp duruyor ortalama. Ancak valorant'a girdiğimde 1 el oyun oynadıktan sonra işlemci 89-90 dereceye ulaşıyor ve GHz 0,53'e sabitliyor ve bilgisayar sonsuz bir şekilde fan...
Top Bottom