2011 2012 otomatik sunrooflu puntolar var onlara bakabilirsin
2011 punto
2011 punto
Son düzenleme:
Puntolar hoşuma gidiyor ya hem de 1.3 motorları galiba taksilerde kullanılan sağlam motorlarmış listemde tutuyorum puntoları.2011 2012 otomatik sunrooflu puntolar var onlara bakabilirsin
2011 punto
yani pek bilgim yok motorları hakkında ama eski pejoları pek öneren görmedim , pejo düsünürsen kullananlara danış yada şikayetlerine bakarak düşün.Pejo 208'ler nasıldır acaba 1.4 ve ya 1.6HDI motorları ?
Puntolar hoşuma gidiyor ya hem de 1.3 motorları galiba taksilerde kullanılan sağlam motorlarmış listemde tutuyorum puntoları.
Hocam Corolla 1.6 Terra 2007 model alınabiliyor bir kaç ilan var öyle, honda mümkün değil çok yüksek kmli ve ya çok eski bakacaksın, ancak bir model daha buldum 2010 model 1.6 CRDI KİA Ceed 160k km'lerde, bu 1.6 motorlar için iyi diyorlar sanki sizin bir düşünceniz bilginiz var mı ? Ayrıca donanım olarak vs. de bence tatmin edici bu parayaFd6 ve Corolla alınabilir başka sıkıntısız sorunsuz başka seçenek galiba yok
Hocam allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın, hem bütçemi arttırma gibi bir durumum yok hem de görünüş olarak çok hoşuma giden bir model değil era'lar teşekkür ederim yine de.
bütçeni bi tık arttırırsan bu aracı sana vereyim. benim de ilk aracımdı. indirim yaparım.
Punto ve ya Bravoyu tercih ederim FİAT'da çünkü daha faça duruyolarlinea 1.3 multijet